«Αγγελική» – Spoiler: H ακραία αντίδραση της Αθηνάς Αργυρού μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη

Ένα Spoiler – φωτιά βλέπει το φως της δημοσιότητας για την αγαπημένη σειρά του Alpha «Αγγελική». Η απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα η Αθηνά θα μάθει για τη σχέση του Δημήτρη µε την Κατερίνα και η αντίδρασή της θα είναι ακραία. Για πρώτη φορά, η σχέση της µε τον αγαπημένο της γιο πρόκειται να δοκιμαστεί.

Advertisement

Η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα

Η Αθηνά και ο Δημήτρης έχουν µία ιδιαίτερη σχέση, η οποία κρύβει µία τεράστια αδυναμία και των δύο για το πρόσωπο του άλλου. Μία αδυναμία, βέβαια, που οδηγεί σε μοιραίες αποφάσεις, προκειμένου να προστατεύσουν ο ένας τον άλλο. Η Αθηνά µε κάθε ευκαιρία, μάλιστα, λέει πως θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της, πόσο µάλλον για τον αγαπημένο της γιο, τον Δημήτρη. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια, όταν θα μάθει πως εκείνος και η Κατερίνα έχουν δημιουργήσει ανάμεσά τους µία ιδιαίτερη σχέση, θα αντιδράσει ακραία. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Κατερίνα, παρά τις προειδοποιήσεις τόσο του Μιχάλη όσο και της Αγγελικής, αποφασίζει να δώσει στη σχέση της µε τον Δημήτρη µία ευκαιρία, µη μπορώντας να δει πόσο επικίνδυνος είναι.

Advertisement

Η κόρη του Αργυρού εμφανίζεται ξανά στο κτήμα

Εν τω μεταξύ, η εμφάνιση της κόρης του Αργυρού στο κτήμα προκαλεί μεγάλη πίεση στην Αθηνά, καθώς η κοπέλα τής ζητάει να αποκαλύψει άμεσα στους γιους της τη συγγένειά τους. Την απειλεί πως, αφού δεν την ακούει, θα μιλήσει στους γιους της η ίδια. Μάλιστα, κάνει την απειλή της πραγματικότητα και προσεγγίζει τον Στέφανο. Η Αθηνά βρίσκεται σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση και ένα ακόμη περιστατικό έρχεται για να την εξοργίσει ακόμη περισσότερο.

Advertisement

Η Αθηνά πιάνει την Κατερίνα και τον Δημήτρη μαζί στο δωμάτιο

Ο Δημήτρης κανονίζει µε την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωμάτιό του αφού κοιμηθούν όλοι. Οι δυο τους έχουν ένα μυστικό ραντεβού πιστεύοντας πως κανείς δεν θα μάθει πως κοιμούνται μαζί. Ωστόσο, οι ρομαντικές τους στιγμές διακόπτονται απότομα όταν στο δωμάτιο μπαίνει η Αθηνά. Η τελευταία γίνεται έξαλλη µε τον γιο της και την Κατερίνα, που παρά τα όσα τους έχει πει συνεχίζουν να βλέπονται. ∆εν θεωρεί πως η Κατερίνα ταιριάζει στον Δημήτρη μιας και για εκείνον θέλει το καλύτερο και µία γυναίκα του επιπέδου τους.

Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Μητέρα και γιος έχουν για πρώτη φορά έναν απίστευτο καβγά, που θα αλλάξει για πάντα τη σχέση τους. Μάλιστα, η Αθηνά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και χτυπάει τον Δημήτρη, ενώ απολύει την Κατερίνα, ζητώντας της να φύγει άμεσα από το σπίτι τους. Έπειτα, η Όλγα µαλώνει µε την Κατερίνα για τη σχέση της µε τον Δημήτρη, ενώ εκείνος βλέποντας τη μοναδική ειλικρινή σχέση στη ζωή του να καταστρέφεται κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωμάτιο του. Εκείνη, όμως, στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα.

Ο Δημήτρης εκβιάζει τον Παύλο

Την επόμενη μέρα, το θέμα παίρνει διαστάσεις και ο Στέφανος συγκρούεται µε την Αθηνά όταν μαθαίνει ότι χτύπησε τον Δημήτρη και στη συνέχεια ρίχνει ευθύνες και στην Αγγελική. Από την άλλη, ο Δημήτρης, προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει την Κατερίνα κοντά του, φτάνει στα άκρα. Αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του µε την Τζένη και ζητάει αντάλλαγμά τη βοήθειά του για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement