«Ευτυχία»: Λίγο πριν από την Α’ τηλεοπτική προβολή δείτε βίντεο από τα γυρίσματα – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Την ταινία «Ευτυχία», θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αύριο βράδυ στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η μεγαλειώδης παραγωγή που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί.

Advertisement

Η παραγωγή του 2019, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, παρουσιάζει τη συναρπαστική ζωή της μεγάλης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. 71 ηθοποιοί, 900 κομπάρσοι, 32 διαφορετικοί χώροι γυρισμάτων και συγκλονιστικές ερμηνείες που θα συναρπάσουν.

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει!

Advertisement

Προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου της εποχής ζωντανεύουν μέσα από ένα καστ γνωστών ηθοποιών, ενώ η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Κάτια Γκουλιώνη υποδύονται υποδειγματικά τη στιχουργό σε δύο διαφορετικές περιόδους της ζωής της, καταφέρνοντας να αποδώσουν την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα της.

Εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα υπέροχο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας στο όποιο μιλούν οι πρωταγωνιστές για το υπέροχο αυτό κινηματογραφικό ταξίδι.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement