Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Γάμος, η εγκυμοσύνη και ο άγνωστος πατέρας

Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα παρακάτω επεισόδια της καθημερινής πετυχημένης σειρά του Open «Έρωτας φυγάς».

Advertisement

Ο Μάρκος (Σταύρος Σβήγκος) και η Ευγενία (Αρετή Πασχάλη) μετά από πολλά προβλήματα καταφέρνουν τελικά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ευελπιστώντας πως το κοινό τους μέλλον θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα κι όχι με αγκάθια.

Τη μέρα του γάμου όμως το γράμμα που είχε γράψει η Αλεξάνδρα (Ντάνυ Γιαννακοπούλου) θα φτάσει επιτέλους στα χέρια του Μάρκου. Εκείνος θα το διαβάσει και θα μάθει όλη την αλήθεια και πως η μόνη υπεύθυνη είναι η Μαργέτα (Πέμυ Ζούνη).

Advertisement

Θα γίνει έξαλλος και θα πάει αμέσως στο αρχοντικό των Δερμετζή για να ζητήσει εξηγήσεις.

Σε μια στιγμή όμως τα πράγματα θα ξεφύγουν και θα πυροβολήσει προς το μέρος της Μαργέτας. Τότε θα φτάσει ο Παράσχος (Σταύρος Ζαλμάς) που θα μπει μπροστά για να προστατέψει την αγαπημένη του με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα μετά να πέσει κάτω χτυπημένος.

Advertisement

Εν τω μεταξύ η Στέλλα θα μείνει έγκυος και θα υποστηρίζει πως το παιδί είναι του Ιάσωνα δίχως να γνωρίζει ότι εκείνος δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Έτσι όλες οι υποψίες θα πέσουν στον Στρατή άλλα τελικά ούτε εκείνος θα είναι και τότε όλοι στο κτήμα θα αρχίσουν να αναρωτιούνται ποιος είναι ο άγνωστος πατέρας.

Η σειρά που σημειώνει αρκετά υψηλά νούμερα στους πίνακες της τηλεθέασης είχε ανακοινωθεί ότι θα ολοκληρωθεί στα 180 επεισόδια. Τις τελευταίες ημέρες όμως υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν με κάποιες όμως απώλειες στο καστ αφού κάποιοι από τους βασικούς ηθοποιούς δεν επιθυμούν να συνεχίσουν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement