«Γη της ελιάς» Spoiler: Η απόπειρα βιασμού που θα σοκάρει τους πάντες

Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega «Γη της ελιάς». Σύμφωνα με όσα γράφει στο περιοδικό MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, η συνέχεια αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Advertisement

H Βασιλική και ο Φίλιππος, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, φέρονται με έναν ώριμο τρόπο, ενώ δεν αφήνουν κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην οικογενειακή τους ευτυχία. Παρόλο που η σχέση τους έχει ήδη δοκιμαστεί αρκετές φορές, εκείνοι παραμένουν ενωμένοι. Το ζευγάρι δείχνει να συνέρχεται από την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας της παλιάς φίλης της Στέλλας, της Κατερίνας, και να ξαναμπαίνει στον ρυθμό της καθημερινότητάς του. Έτσι, η Βασιλική και ο Φίλιππος αποφασίζουν να κάνουν μία νυχτερινή έξοδο, προκειμένου να ξεχαστούν και να διασκεδάσουν. Κάποια στιγμή, όμως, έχουν μία διαφωνία και καταλήγουν να τσακώνονται άσχημα, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να φεύγει από το μπαρ.

Η απόπειρα βιασμού

Στο μεταξύ, ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται και έχει βάλει στο μάτι τη Βασιλική, παίρνει την πρωτοβουλία να την πλησιάσει και να τη φλερτάρει. Εκείνη δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσπαθεί να τον απομακρύνει από κοντά της, χωρίς να τα καταφέρνει. Κάποια στιγμή, όμως, κάνει το λάθος και στρέφει αλλού την προσοχή της. Ο άντρας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και ρίχνει ένα χάπι στο ποτό της.

Advertisement

Λίγα λεπτά μετά, η Βασιλική πίνει από το ποτό της και αρχίζει να ζαλίζεται, ενώ εκείνος την πιάνει αγκαλιά και την πηγαίνει στο αυτοκίνητό του, με σκοπό να τη βιάσει. Για καλή της τύχη, όμως, ο Φίλιππος επιστρέφει και τη βλέπει σε μισολιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως επιτίθεται στον άγνωστο άντρα και τον χτυπάει. Συγχρόνως, κάποιοι θαμώνες καλούν την Αστυνομία, η οποία φτάνοντας εκεί συλλαμβάνει τον Φίλιππο. Τότε ο αστυνόμος Κουράκος τού υπενθυμίζει ότι αφέθηκε ελεύθερος από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Καπερνάρου, αλλά με αναστολή, και τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία. Τότε, ενημερώνεται σχετικά ο Κουράκος, ο οποίος υποψιάζεται ότι ο μυστηριώδης άντρας τής έδωσε το χάπι του βιασμού και διατάζει να εξεταστούν προσεκτικά όλα τα βίντεο από το εσωτερικό του μπαρ. Όπως και γίνεται. Έτσι, η αλήθεια έρχεται στο φως και ο Φίλιππος αφήνεται ελεύθερος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement