Η Φαμίλια με νέα επεισόδια την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 (Υποθέσεις)

Η Φαμίλια η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται με νέα επεισόδια την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Τι θα δούμε; Διαβάστε τις υποθέσεις!

Advertisement

Τι θα δούμε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

«Ο Πέμπτος Βραστήρας»

Advertisement

Η Μαίρη και ο Γιάννης συζητάνε με τον ψυχολόγο για ένα σημαντικό ορόσημο στη σχέση τους: τον πέμπτο βραστήρα! Δηλαδή, τον πέμπτο στη σειρά βραστήρα, που τους χάρισαν στον γάμο τους και ήρθε τώρα η ώρα να τον βγάλουν από το κουτί του, χωρίς ακόμη να έχουν χωρίσει! Εξερευνούν ποια πράγματα τους ενώνουν και ποιες συμπεριφορές τους αποξενώνουν, αλλά η απόπειρα για κοινά χόμπι αποβαίνει καταστρεπτική. Η Τζο λέει καλό λόγο για τον γαμπρό της και οι φούρνοι γκρεμίζονται! Ο Γιώργος μαθαίνει γεωγραφία με τον μοναδικό τρόπο της γιαγιάς Δέσποινας, ενώ η στιγμή που θα βγουν τα μαχαίρια ανάμεσα στα ζευγάρια έφτασε. Γιάννης και Μαίρη εναντίον Στάθη και Λίτσας! Νικητής; Η ζήλια…

Τι θα δούμε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Advertisement

«Κάρμα vs Προλήψεις»

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο σοκάρει τη Μαίρη, η οποία πιστεύει ότι συνέβη γιατί έχει κακό κάρμα. Θεωρεί τον εαυτό της σκληρό καθώς έχει φτάσει στο σημείο, σε περίοδο δίαιτας, να διώξει τον καλύτερο φίλο του Γιώργου από το σπίτι, γιατί τα ρούχα του ήταν πλυμένα με μαλακτικό που της θύμιζε κέικ πορτοκάλι! Επίσης, αποφασίζει να μαλώσει τα παιδιά της μπροστά στο παράθυρο, προκειμένου να κάνει επίδειξη πλούτου στη γειτονιά. Η Μαίρη είναι σίγουρα επηρεασμένη από την Τζο που την μεγάλωσε με feng shui και ενέργειες, ενώ ο Γιάννης κληρονόμησε ένα σωρό προλήψεις από την πολύ καλή ξεματιάστρα Δέσποινα. Μέσα σε όλα αυτά, στο σπίτι της οικογένειας Αρμαούση, ο Στάθης κυκλοφορεί με τα εσώρουχα. Γιατί, Θεέ μου;

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
  • Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
  • Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.
Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement