Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και «Σασμός» στο 35,2%!

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία. Η συναισθηματική αξία που έχει η μουσική στη ζωή των ανθρώπων και κατά συνέπεια σε όλες τις εκφάνσεις τους, είναι καθοριστική. Αλλά και από τη βιολογία ξέρουμε ότι η μουσική είναι μέσα μας.

Ο καρδιακός παλμός, ο ρυθμός  της αναπνοής, ο ρυθμός του  βαδίσματος. Εάν σκεφτόμασταν ως μουσικοί, ίσως ο κόσμος να ήταν διαφορετικός. Ας μην ξεχνάμε  ότι ο Άλμπερτ Αϊνστάιν υπήρξε εξαιρετικός δεξιοτέχνης του βιολιού!

Advertisement

Τη δική του μουσική έχει και κάθε καλλιτεχνικό προϊόν. Η σειρά του Alpha «Σασμός» που σκίζει σε τηλεθέαση και είναι πρώτη από την αρχή της σαιζόν καταρρίπτοντας καθημερινά τα δικά της ρεκόρ, διαθέτει ένα εξαιρετικό σάουντρακ. Πρωτότυπα τραγούδια και μουσική, γραμμένα ειδικά, συνοδεύουν τους χαρακτήρες, υπογραμμίζοντας τη συναισθηματική κατάσταση του καθενός αλλά και τη δράση.

Μάλιστα, χθες, Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο επεισόδιο του «Σασμού», τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του Καραπάνου, ακούστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι «Φίλος κι εχθρός» σε μουσική Νίκου Τερζή, στίχους Γιάννη Κότσιρα και ερμηνεία Γιώργου & Νίκου Στρατάκη, το οποίο αποθεώθηκε από τους θεατές.

Advertisement

Το επεισόδιο έσκισε σκαρφαλώνοντας πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης, αγγίζοντας το 35,2% στο σύνολο κοινού και 34,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Επίσης ήταν πρώτο στην κατάταξη του Top 10 της ημέρας στο 18-54.

Γιατί, κάποιες φορές, όλα είναι (και) μουσική!

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ