«Σασμός»: Εκτός προγράμματος Δευτέρα και Τρίτη – Τι συνέβη;

Δυσάρεστα νέα για το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του «Σασμού» καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (26-09) και Τρίτη (27-09) η σειρά θα μείνει εκτός προγράμματος.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Alpha Δευτέρα 26 και Τρίτη 27/9 δεν θα δούμε επεισόδια του «Σασμού», καθώς λόγω των αγώνων του UEFA Nations League.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα 26/09 θα μεταδοθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδας – Β.Ιρλανδίας. Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29/9 η αγαπημένη δραματική σειρά επιστρέφει κανονικά στην ώρα της.

Advertisement

Το ευχάριστο είναι πως την ερχόμενη Κυριακή (25-09) θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Advertisement

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement