«Σασμός»: H γυναίκα με τα δύο πρόσωπα – H Πηνελόπη Τσιλίκα «εισβάλλει» στη σειρά!

«Σασμός» Ο Επίλογος. Η τρίτη χρονιά του «Σασμού» έρχεται σαρωτική, από τον Alpha!

Advertisement

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς. Είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μια επιτυχημένη επαγγελματίας, δυναμική που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Η Εύα Αβραμίδη είναι η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα: το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μιας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό. Ωστόσο κρύβει το εκδικητικό της προφίλ, αφού η εκδίκηση είναι αυτή που την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Στόχος της και σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί για το θάνατο του αδελφού της.

Advertisement

«Σασμός» Ο Επίλογος. Γιατί τίποτα δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο!

Περιγραφή χαρακτήρα

Advertisement

Εύα Αβραμίδη (Πηνελόπη Τσιλίκα)

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

«Σασμός» Ο Επίλογος. Η τρίτη χρονιά του «Σασμού» έρχεται σαρωτική, από τον Alpha!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement