Σασμός: Η Βέρα Μακρομαρίδου δίνει spoiler για τον δολοφόνο του Άγγελου

Στις εξελίξεις που έρχονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Βέρα Μακρομαρίδου μιλώντας στο «7 μέρες TV».

Advertisement

Η τηλεοπτική Άσπα ανέφερε πως άνθρωποι σαν την Άσπα σπανίζουν στην κοινωνία μας. Η ίδια μίλησε και για τον δολοφόνο του Άγγελου.

«Ό,τι και να της κάνουν, η Άσπα συνεχίζει να έχει καλή πρόθεση, να μην είναι καχύποπτη, να μη θέλει να εκδικηθεί, να μην έχει κακίες. Στην περίπτωση του Κώστα βέβαια, λαθεύει. Έπρεπε να είχε πάει στην αστυνομία, ίσως να είχε προλάβει το κακό», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Η δολοφονία του Άγγελου

θα χειριστεί η Άσπα αυτό το τραγικό γεγονός. Ο Άγγελος της έδωσε αγάπη, ζούσαν μαζί, πίστευε ότι θα έκανε οικογένεια, γάμο και παιδιά, ήταν μια αχτίδα φωτός για εκείνη. Η δολοφονία του από τον Κώστα θα τη γεμίσει τύψεις και μεγάλη πίκρα. Η ηρωίδα μου είχε συνδεθεί ψυχικά με τον Άγγελο. Δεν ήταν μια σχέση απλώς σαρκική όπως με τον Στεφανή, αλλά κάτι ουσιαστικό. Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της», εξηγεί.

Advertisement

Όσο για το αν θα συλληφθεί τελικά, ο Κώστας, η Βέρα Μακρομαρίδου απαντά: «Η αστυνομία θα τον συλλάβει ως βασικό ύποπτο, όπως είχε συμβεί και με τη δολοφονία του Στεφανή. Η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement