Σασμός Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Αστέρης ότι ο Πετράκης είναι γιος του!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο συγκλονιστική αποκάλυψη φτάνει στον Σασμό. Η αποκάλυψη για την πατρότητα του Πετράκη έρχεται να συγκλονίσει τον Αστέρη.

Advertisement

Ο τελευταίος θα βρεθεί μπροστά στην αλήθεια με τον πιο απότομο τρόπο. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα ο Σταύρος είναι εκείνος που θα τού αποκαλύψει ότι ο Πετράκης είναι δικό του παιδί.

Όσα θα δούμε σύντομα στον Σασμό.

Advertisement

Ο Σταύρος καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη.

Εκείνος πηγαίνει ανυποψίαστος στο σπίτι του, όπου θα μάθει μια αλήθεια που θα τον κάνει να χάσει τον κόσμο. Ο Σταύρος τού αποκαλύπτει ότι ο Πετράκης είναι δικό του παιδί και πως τόσο καιρό η Αργυρώ τού λέει ψέματα. “Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει. Δες τι κάνει πίσω από την πλάτη σου. Ελπίζω πια να έχεις καταλάβει ποια πραγματικά είναι και για τι είναι ικανή” του λέει και ο Σταματάκης θολώνει. Αμέσως τρέχει να βρει τη γυναίκα που τόσο αγάπησε και να τη φέρει αντιμέτωπη με το ψέμα της.

Ο μικρός Πέτρος είναι γιος του Αστέρη:

Δείτε απόψε στον Σασμό. Πέμπτη 06 Απριλίου – Επεισόδιο 111

Advertisement

Η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς που προσπαθούν να κλείσουν τα όλα τα άσχημα. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας. Ο Σταύρος ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. O Οδυσσέας παρακολουθεί τον Λευτέρη με την Έλενα και μαθαίνει για το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.  

Δείτε το sneak preview εδώ:

Δείτε το trailer εδώ: 

Παρασκευή 07 Απριλίου –  Επεισόδιο 112

Η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Παύλο για την κατάρα που βαραίνει τις οικογένειές τους. Ο Ευθύμης δρομολογεί το σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, ενώ ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement