Σασμός Spoiler: Η αιματηρή επίθεση, ο τραυματισμός του Αστέρη και η αποκάλυψη του φονιά του Άγγελου

Ο Σασμός μπήκε δυναμικά στην μάχη της prime time ζώνης και η συνέχεια αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Advertisement

Η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες αναμένεται να φουντώσει μετά την εμφάνιση του Παύλου στο χωριό. Το MYtv και η Σοφία Τσίρκα αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο φόβο της Καλλιόπης που θα γίνει πραγματικότητα, καθώς οι γιοι της βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων και στο στόχαστρο όσων θέλουν να εκδικηθούν για τον θάνατο του Άγγελου.

Συγκεκριμένα, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να κρατείται ως ένοχη για τη δολοφονία του γιατρού, ο Αστέρης γίνεται στόχος μίας αιματηρής επίθεσης. Μία τεράστια έκρηξη ταράζει όλο το χωριό και έντρομοι όλοι διαπιστώνουν πως έγινε στο σπίτι των Σταματάκηδων και πως πρόκειται για αντίποινα για τον φόνο του Άγγελου. Όλοι σπεύδουν για να δουν τι συμβαίνει και εντοπίζουν τον Αστέρη τραυματισμένο. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ τα νέα της έκρηξης διαδίδονται από στόμα σε στόμα και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Η Αργυρώ ενημερώνεται σχετικά και είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του Αστέρη.

Advertisement

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέλφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο. Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει τον Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό.

Σασμός – Ο πραγματικός δολοφόνος

Advertisement

Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες πως θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει, παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, του Κώστα, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη και οι δυο τους έρχονται ξανά αντιμέτωποι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement