«Σασμός» – spoiler: Ο Παύλος βάφει τα χέρια του με αίμα – Αυτόν τον ήρωα θα σκοτώσει

Απόψε 9/7 στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη έκτακτο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» και η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε αρχίζει. Απόψε αναμένεται να ακούσουμε και το νέο τραγούδι της σειράς που γράφτηκε από τον Γιάννη Κότσιρα και τον Νίκο Τερζή, με τίτλο «Ρωγμή» και που ερμηνεύει η Μυρτώ Βασιλείου.

Advertisement

Τι θα δούμε απόψε;
Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Αναμνήσεις από το παρελθόν πνίγουν τη Στέλλα, που θα μάθει μία είδηση, η οποία θα την αφήσει άφωνη. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Το τέλος του Φαρμάκη:
Σύμφωνα με το spoiler του Τηλεθεατή, ο Παύλος θα μάθει ότι ο επιστήθιος φίλος του, ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από τον παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό του Αντώνη που μπήκε ασπίδα μπροστά στη Μαρίνα καθώς η σφαίρα προοριζόταν για εκείνη.

Advertisement

Ο νους του θολώνει και αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Ευθύμη. Τον συναντά στο οινοποιείο όπου κρύβεται και τον δολοφονεί χωρίς κανέναν δισταγμό με μαχαίρι σε μία σπαρακτική σκηνή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement