«Σασμός» – Spoiler: Ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή;

Ο «Σασμός» είναι μία από τις σειρές που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην prime time ζώνη και κάθε βράδυ κάνει πρωταθλητισμό μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Advertisement

Ο Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και φυσικά αναφέρθηκε στη δολοφονία του Στεφανή.

Θα μιλήσει ο Μανώλης;

Advertisement

«Ο Μανώλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο, γι αυτό δεν θα του πει για τον δολοφόνο για να μην τον ξαναπληγώσει» περιγράφει ο Γιώργος Αμούτζας.

«Συν τοις άλλοις οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει , αλλά είναι και πολύ κλειστό παιδί. Δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Το να μοιραστεί αυτό το οποίο έχει δει, που δεν είναι και κάτι ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή» απαντά ο ηθοποιός.

Advertisement

«Το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή μπορεί να σήκωσαν ο Παντελής Αγγελάκης (ο καφετζής του χωριού), ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης (υπήρχε η διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός» σημειώνει.

«Ως Νικηφόρος θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος. Θα δούμε μια ωραία σχέση να εξελίσσεται μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού… Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τον δολοφόνο….» εξηγεί ο Γ.Αμούτζας

Και προσθέτει ότι «ο Νικηφόρος θα αργήσει να μάθει την αλήθεια. Είναι σαν τραγικός ήρωας: θα συμβαίνουν πράγματα που θα τα ξέρουν οι τηλεθεατές, οι γύρω του κι όχι ο ίδιος. Επίσης, ο Νικηφόρος θα βλέπει εφιάλτες γιατί δεν θα μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα να του ετοιμοθάνατου πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να του ψελλίσει κάτι, προφανώς τον δολοφόνο του, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Είναι κάτι που τον βασανίζει. Είναι η φράση που δεν ολοκλήρωσε ο πατέρας του…».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement