Σασμός Spoiler: To τεράστιο μυστικό της Αργυρώς χαλάει τον αρραβώνα της μητέρας της

Η μεγάλη στιγμή για τον αρραβώνα του Αντώνη και της Μαρίνας στον Σασμό φτάνει αλλά οι εξελίξεις έρχονται για να επισκιάσουν την ευτυχία τους. O Αντώνης και η Μαρίνα μετρούν αντίστροφα για τον αρραβώνα τους η Αργυρώ όμως κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό η αποκάλυψη του οποίου θα φέρει τα πάνω κάτω.

Advertisement

Η Αργυρώ, ο Σταύρος, ο μικρός Πετρής, η γιαγιά Ειρήνη κι ο Άγγελος είναι όλοι εκεί για να συγχαρούν το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες. Αν δεν βρεθεί άμεσα δότης νεφρού, η καρδιά της θα σταματήσει σύμφωνα με τους γιατρούς. Η είδηση θα πέσει σαν κεραυνός και ο αρραβώνας δεν θα έχει την εξέλιξη που περιμέναμε.

Advertisement

Η Μαρίνα μαθαίνει πως η κόρη της είναι άρρωστη και η χαρά της κόβεται στα δύο. Στην ιδέα πως θα χάσει και το δεύτερο παιδί της, λυγίζει.. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Άγγελος, ο οποίος δεν θα φύγει από κοντά της. Της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να σώσει την αδελφή του. Οι έρευνες για τον κατάλληλο δότη νεφρού, έχουν ξεκινήσει..

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement