Σασμός Spoiler: Oμολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και μπαίνει στη φυλακή

Ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός που κέρδισε την πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών και ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Advertisement

Στο συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου η σύλληψη του Μαθιού, έπεσε σαν “βόμβα” μετά τη δολοφονία του Άγγελου. Ο Φραγκιαδάκης είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού και τον οδηγεί στη φυλακή.

Όσα αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «MYTV» για τη συγκλονιστική συνέχεια:

Advertisement

Ο Αστέρης, η Βασιλική και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν, αλλά και να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, οι τύψεις πνίγουν την Καλλιόπη, καθώς κρύβει καλά ένα ένοχο μυστικό για εκείνη τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της και βύθισε ξανά στο πένθος τους Βρουλάκηδες.

Η Καλλιόπη δεν μιλάει σε κανέναν, αλλά οργανώνει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει. Μια μέρα εμφανίζεται, προς έκπληξη όλων, στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει στον Φραγκιαδάκη. Oμολογεί πως εκείνη τη μέρα επισκέφθηκε τον γιατρό και τον χτύπησε με το ψαλίδι. Όλα ξαφνικά ανατρέπονται.

Advertisement

Ο αστυνόμος στην αρχή πιστεύει πως η καπετάνισσα προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σώσει τον πρωτότοκό της, αλλά γρήγορα διαπιστώνει πως τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και πως πράγματι εκείνη χτύπησε το γιατρό. Μέσα σε λίγα λεπτά διατάζει την άμεση σύλληψή της, αλλά και την αποφυλάκιση του Μαθιού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement