Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Από θεατρικό στην τηλεόραση και η τηλεθέαση στα ύψη

Η Κωμωδία του MEGA «Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», χάρισαν στο κοινό την πιο δυνατή ανάμνηση γέλιου και διασκέδασης.

Advertisement

Την πιο αγαπημένη κωμική σειρά όλων των τηλεθεατών είχε στο πρόγραμμά του φέτος το MEGA κερδίζοντας τις συνολικές εντυπώσεις και το στοίχημα της τηλεθέασης.

Οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» από την αρχή της σεζόν (15 Οκτωβρίου 2021) έως και το τελευταίο επεισόδιο (27 Μαΐου 2022) ήταν πρώτοι σε τηλεθέαση, καταγράφοντας ποσοστό 27,2% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 22,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Πάνω από ένα εκατομμύριο κατά μέσο όρο ήταν οι τηλεθεατές που επέλεγαν κάθε Παρασκευή βράδυ να γελάσουν με τις περιπέτειες της θεότρελης παρέας από το Κουδουνάρι.

Advertisement

Με την άφιξή τους στο MEGA (15 Οκτωβρίου 2022) οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» κέρδισαν κατά κράτος τον ανταγωνισμό, με το πρώτο επεισόδιο να σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά για ελληνική σειρά, φτάνοντας ποσοστό 36,3% στο σύνολο κοινού και ποσοστό 34,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο τηλεθεατών 1.699.259.

Η κορυφαία κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου έχοντας καταγράψει μια θριαμβευτική πορεία στο θέατρο, μεταφέρθηκε με απόλυτη επιτυχία στην οθόνη του MEGA. Ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, ο καθένας με περγαμηνές στην κωμωδία, χάρισαν τις ωραιότερες ερμηνείες, τις πιο δυνατές ατάκες, γέλιο και καθαρή ψυχαγωγία στους τηλεθεατές.

Advertisement

Η κωμωδία τη φετινή σεζόν στο MEGA, έγραψε μια λαμπρή σελίδα στο κεφάλαιο της μυθοπλασίας με τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» να ξεχωρίζουν.

Ηθοποιοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Και σε ξεχωριστούς ρόλους: η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

  • Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
  • Μουσική: Αφροδίτη Μάνου
  • Διευθυντής φωτογραφίας: Βασίλης Κλωτσοτήρας
  • Ενδυματολόγος: Έβελυν Σιούπη
  • Σκηνογράφος: Λία Ασβεστά
  • Executive producer: Έλενα Χατζηαλεξάνδρου
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement