Διάσημες όμορφες ακόμα και άβαφτες, άνω των 40

Όλες οι κυρίες της ελληνικής showbiz καθημερινά μας αποκαλύπτουν στιγμές τους μέσα από τα social media. Στις περισσότερες φωτογραφήσεις είναι πάντα καλοντυμένες και πολύ όμορφα μακιγιαρισμένες. Αυτό που μας κάνει να τις θαυμάζουμε ακόμα πιο πολύ είναι όταν ανεβάζουν φωτογραφία τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνουν την φυσική τους ομορφιά.

Advertisement

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει μια από τις πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχτεί επίθεση για την εμφάνισή της αλλά η ίδια είναι ακομπλεξάριστη και δεν χάνει το χιούμορ της ότι και να λένε. Στα 46 της ανεβάζει συχνά φωτογραφίες που δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει πως περνάει χαλαρές στιγμές στο σπίτι της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ιδιαίτερα κινητική στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η 43χρονη ηθοποιός και σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως δεν αγαπάει ιδιαίτερα το μακιγιάζ και πως σαν κορίτσι ποτέ δεν είχε τον νου της να φτιαχτεί και να βαφτεί. Αρκετοί άλλωστε είναι και αυτοί που την έχουν χαρακτηρίσει ως αγοροκόριτσο κάτι που δεν την ενοχλεί καθόλου.

Advertisement

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια ομορφιά που σε καθηλώνει. Είναι μια παρουσιάστρια που προσέχει πάντα την εικόνα της με κάθε λεπτομέρεια και σε καθημερινή βάση. Όταν η κάμερες κλείνουν και ειδικά τον φετινό χρόνο που αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό εκείνη δεν διστάζει να κυκλοφορεί με ένα πιο κάζουαλ στυλ και μονίμως άβαφτη. Ακόμα και όταν ο φωτογραφικός φακός την εντοπίζει την 51 ετών παρουσιάστρια είτε μόνη είτε με την οικογένεια της, σε δραστηριότητές και ενώ δεν έχει ίχνος μακιγιάζ πάνω της το πρόσωπό της λάμπει και τα υπέροχα μάτια της είναι πιο λαμπερά από ποτέ.

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές κυρίες της ενημέρωσης και να έχει χαρακτηριστεί η δημοσιογράφος με τις υπέροχες γάμπες αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μεγαλώνει όμορφα και δεν ντρέπεται να το πει στα 53 της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και σε τηλεοπτικές κάμερες δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει την εικόνα της χωρίς καθόλου μακιγιάζ λέγοντας πως η ηλικία είναι η εμπειρία μας στην ζωή και πως δεν χρειάζονται οι μπογιές για να την κρύβουμε.

Advertisement

Ο χρόνος έχει φερθεί άψογα στην Νατάσα Θεοδωρίδου. Η ίδια έχει επιλέξει στην καθημερινή της ζωή ένα πιο κάζουαλ λουκ. Δεν είναι λίγες οι φορές που η 50χρονη τραγουδίστρια έχει ανεβάσει φωτογραφίες στα social media της που είναι τελείως άβαφη και έχει αποσπάσει τα περισσότερα σχόλια και like. Άλλωστε μην κρυβόμαστε πολλές θα ζήλευαν το αψεγάδιαστο πρόσωπό της και την λαμπερή επιδερμίδα της. 

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ την φυσική της κατάσταση και στην καθημερινότητα της δεν παραλείπει την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Ακόμα και οι παρασπονδίες της είναι μετρημένες. Η 51 ετών ερμηνεύτρια είναι όμορφη και δεν φοβάται να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media άβαφτη.

Η Ζέτα Δούκα είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς γι’ αυτό τις περισσότερες φορές θα την δούμε αμυδρά βαμμένη με λίγο ρουζ και μάσκαρα η τελείως άβαφτη. Η 47χρονη ηθοποιός αγαπάει την υγιεινή ζωή και ότι αυτό συνεπάγεται.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement