Θεραπεία Μαλλιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η θεραπεία μαλλιών για τις γυναίκες είναι ότι καλύτερο για να μπορέσει να διορθώσει να αναδομήσει και να προστατέψει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Advertisement

Ποια θεραπεία πρέπει να ακολουθήσω για τα μαλλιά μου;

Το Olaplex είναι μία παγκόσμια καινοτομία, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στις υπηρεσίες κομμωτηρίου. Δεν περιέχει σιλικόνη, θειικά ή φθαλικά συστατικά, διαιθανολαμίνη και αλδεΰδες.

Το Olaplex No.1 είναι το πρώτο στάδιο της επαγγελματικής διαδικασίας, η οποία αναδομεί την τρίχα και προλαμβάνει τη φθορά της κατά τη διάρκεια της βαφής ή του ντεκαπάζ.

Advertisement

Με το Olaplex No.2 ολοκληρώνεται η επαγγελματική φάση της θεραπείας. Τελειοποιεί την αναδόμηση που έχει ξεκινήσει το No.1 και αφήνει τα μαλλιά πιο δυνατά και υγιή από ποτέ. Το No.2 είναι υποχρεωτικό στάδιο της διαδικασίας αναδόμησης και πάντα εφαρμόζεται μετά το No.1.

Το Olaplex No.3 είναι η συντήρηση της θεραπείας στο σπίτι. Με χρήση μία φορά την εβδομάδα, αποτρέπουμε το σπάσιμο των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες.

Advertisement

Το No.4 και το Νο.5, δηλαδή το σαμπουάν και το conditioner αντίστοιχα, αποτελούν τα στάδια της ολοκλήρωσης της επαγγελματικής θεραπείας στο σπίτι. Προσφέρουν αξεπέραστη λάμψη και δύναμη, μειώνουν το σπάσιμο και το φριζάρισμα και δίνουν τα απαραίτητα ενυδατικά στοιχεία.

Η θεραπεία μαλλιών Olaplex αποκαθιστά τους κατεστραμμένους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας, οι οποίοι έχουν σπάσει κατά τη διάρκεια της θερμικής ή χημικής επεξεργασίας των μαλλιών, διατηρώντας την ακεραιότητά τους και προστατεύοντας τη σύνθεσή τους. Τα μαλλιά σας παραμένουν λεία, απαλά και υγιή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των κομμωτηρίων Doxopoulos, σας περιμένει να διαγνώσει τη ποιότητα των μαλλιών σας και να σας προσφέρει υπηρεσίες και θεραπείες υψηλής ποιότητας.

Συμβουλές από τα κομμωτήρια Doxopoulos!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement