Icon Derma Clinic: Η νέα κλινική πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής στην Αθήνα

Η Icon derma clinic είναι μία νέα κλινική πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής που άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.

Advertisement

Η πλαστική χειρουργική έχει ένα τεράστιο εύρος επεμβάσεων και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ίσως είναι και η πιο γοητευτική χειρουργική ειδικότητα. Το πλήρες όνομα της ειδικότητας είναι πλαστική, επανορθωτική και αισθητική χειρουργική. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ειδικότητα, από τις πιο καλλιτεχνικές, που απαιτεί ένα ταλαντούχο χειρουργό γιατρό, είναι πολυσχιδής και δεν μένει σε ένα πεδίο. Η Κλινική Icon derma clinic (ακολουθήστε μας στο Instagram) παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα ότι όλες οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα, θα έχουν το καλύτερο δυνατό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Η νεοσύστατη κλινική πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής Icon derma clinic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι και είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό σ’ έναν ολοκαίνουριο και μοντέρνο χώρο.

Advertisement

Η Μαρία Παπαθανασίου μας μιλάει για τη νέα κλινική Icon Derma Clinic:

Πως ξεκίνησε αυτό το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς και της υγείας γενικότερα;

Είναι ένας χώρος που με συγκινούσε πάντα, τόσο το κομμάτι της ιατρικής αισθητικής όσο όμως και η λύση σε προβλήματα που μας απασχολούν επάνω μας, αμιγώς ιατρικά ζητήματα, που χρήζουν προσεκτικής λύσης και αντιμετώπισης.

Advertisement

Σήμερα έχουμε πολλά σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσουμε, αλωπεκία, ψωρίαση, μελαγχρώσεις, υπερκερατώσεις, σπίλους , ακμή και διάφορα άλλα που θέλουν προσεκτική και υπεύθυνη προσέγγιση. Επίσης όμως θέλουμε και οφείλουμε να χαρίζουμε στον εαυτό μας φροντίδα και να απολαμβάνουμε την καλύτερη του εκδοχή. Μου δίνει τεράστια χαρά και ικανοποίηση να μπορώ να προσφέρω λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους συνανθρώπους μας και να βλέπω τα χαμόγελα τους.

Μίλησε μας για την κλινική Icon derma clinic.

Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μια τοπ ομάδα γιατρών, τοπ μηχανήματα , νέας γενιάς, τόσο για σώμα όσο και για πρόσωπο, τόσο για αισθητικά ζητήματα όσο και για ζητήματα υγείας. Ένα προσιτό περιβάλλον, έτοιμο να υποδεχτεί όλες τις ηλικίες και να τους χαρίσει ένα ταξίδι θεραπείας.

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στο να ασχοληθείς;

Όπως είπα και παραπάνω, με συγκινεί πραγματικά η προσφορά λύσεων υγείας και ομορφιάς.

Οι γυναίκες ή οι άντρες επιλέγουν πιο εύκολα μία αλλαγή;

Γυναίκες και Άνδρες επιλέγουν πλέον να νιώθουν ωραία. Αρχή μας είναι να μην αποσυνδέσουμε από το νου των ασθενών μας τα στερεότυπα ομορφιάς ή την ψυχολογική διάθεση με ένα ζήτημα που τους απασχολεί. Θέλουμε ότι θέλουμε για εμάς μόνο , γι αυτό που μας ταιριάζει που μας κάνει χαρούμενο, γιατί μπορούμε.

Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να επηρεάσει έναν άνθρωπο κάποιο πρόβλημα της εξωτερικής του εμφάνισης;

Καθόλου, είναι μόνον μέσα στο μυαλό μας, όπως είπα, θέλω να κάνω με απόλυτα επιχειρήματα και αναμφισβήτητα τους ανθρώπους της κλινικής μας να επιλέγουν οτιδήποτε θέλουν ν’ αλλάξουν να βελτιώσουν ή να λύσουν να το κάνουν μόνον για τον εαυτό τους μόνο γιατί μπορούν για απολύτως κανέναν άλλον λόγο. Είμαι η πρώτη που θα τους το πω αν δεν χρειάζονται καμία αλλαγή.

Τι επιλογές υπάρχουν όσον αφορά τις αισθητικές παρεμβάσεις; Μίλησε μας αναλυτικά για τις παροχές της κλινικής Icon derma clinic.

Αρκετές πλέον οι απόλυτα ασφαλής και φυσικές αισθητικές παρεμβάσεις.

Fillers για ενίσχυση του χαμένου όγκου ή για γέμισμα σε περιοχές του προσώπου ή του σώματος, μεσοθεραπείες προσώπου για λάμψη, ρυτίδες, πανάδες, σύσφιξη, μεσοθεραπίες για τριχωτό κεφαλής σε περιπτώσεις αραίωσης, PRP, το γνωστό και ως μεσοθεραπεία Vampire, πρωτόκολλο θεραπειών αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας, λεύκανση, ψωρίασης, ροδόχους ακμής, αφαίρεση σπίλων, ελιών, Βλεφαροπλαστική, Νήματα, Hydrogen Fractional, Candela Leiser Αλεξανδρίτης αποτρίχωση και φυσικά το ένα και μοναδικό με αποτελέσματα που δεν μπορώ να πιστέψω κάθε φορά που τα βλέπω, το μηχάνημα σύσφιξης, lifting, αντιγήρανσης, σώματος προσώπου MORPHEAS.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία – πρόκληση ως γυναίκα που αντιμετώπισες στην επιχειρηματική σου πορεία και τι σε δίδαξε;

Με κάνει τόσο πολύ να γελάω αυτή η ερώτηση και Θα μπορούσα να μιλώ ώρες γι’ αυτό. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα ειδικά στην τόσο μικρή ηλικία που είχα ξεκινήσει εγώ το επιχειρήν είναι αμέτρητες. Ωστόσο αρνούμαι να δω τον εαυτό μου ως θύμα και γι’ αυτό πάντα λέω πως όλα μα όλα ανεξαιρέτως με έφεραν στο σήμερα.

Από το παρελθόν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες θεωρούν ταμπού να μιλήσουν για μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που σκέφτονται να κάνουν ή έχουν κάνει ήδη. Ισχύει ακόμα και στις μέρες μας αυτό;

Νομίζω πως όχι, κάνουμε ότι θέλουμε το λέμε ή και αν δεν το λέμε σίγουρα δεν το κρύβουμε και δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν.

Για εσένα η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση;

Πηγάζει από το αν νιώθω όμορφη, όμορφος, από την εξωστρέφεια και από την πίστη στον εαυτό μας. Aν αυτό είναι αυτοπεποίθηση, τότε ναι.

Πληροφορίες

Μαρία Παπαθανασίου

Icon Derma Clinic – Σκουφά 73 Κολωνάκι, Αθήνα

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Βρείτε μας στο Facebook

Κλείσε το ραντεβού σου στο 2103615231

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement