8 Λέξεις – Νίκος Αναδιώτης: «Η Ηλιάνα είναι έξω φρενών με τον Παύλο. Δε θα έχει αίσιο τέλος η σχέση τους»

Ο Παύλος λίγες φορές στη ζωή είχε ειλικρινή, πραγματικά, αισθήματα για μία γυναίκα. Δε θέλει να την εκμεταλλευθεί όπως έχει συμβεί με άλλες γυναίκες στο παρελθόν. Εκείνη δε μπορεί να τον πιστέψει. Είναι βεβαρημένο το παρελθόν του. Φοβάται ότι την προσεγγίζει για τους ίδιους λόγους.

Advertisement

Η άδοξη ταραχώδη κατάληξη της σχέσης του Παύλου με την Ηλιάνα, όσα ξεχώρισε στις «8 Λέξεις», η ειλικρινής συνεργασία του με τους Ανδρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου, η πρόταση να συμμετάσχει στο survivor και η αρχική άρνηση του, η απόφαση του με την σύζυγό του να μετακομίσουν στο Αίγιο και τα επόμενα σχέδια του. Ο Νίκος Αναδιώτης μιλά στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά του ΣΚΑΙ αλλά και για τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις της ζωής του!

Μίλησε μου για τον Παύλο.

Advertisement

Είναι ένας δραστήριος νεαρός αστυνομικός ρεπόρτερ. Έχει φιλοδοξίες και αγάπη για τη δουλειά. Λατρεύει το ρεπορτάζ. Είναι μάχιμος δημοσιογράφος.

Αρχικώς αρέσει στην Ηλιάνα και αναπτύσσεται μία ερωτική σχέση ανάμεσά τους.

Advertisement

Βέβαια. Αγαπά το ωραίο φίλο και τις γοητευτικές γυναίκες. Στην αρχή φλερτάρει με την Ελισάβετ η οποία είναι συναισθηματικά μπλεγμένη. Ερχόμενος από το εξωτερικό θέλει να δημιουργήσει μία καινούργια σχέση. Με την Ηλιάνα βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Εκείνη γοητεύεται. Είναι μία δραστήρια και ισχυρή γυναίκα. Ουσιαστικά επιλέγει τους άνδρες που βρίσκονται στη ζωή του. Στον Παύλο αρέσει το πέσιμο της Ηλιάνας. Τώρα τον αν τον γοητεύει η δυναμική της ή ο χαρακτήρας και η ομορφιά της θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Και όντως έπειτα από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους η Ηλιάνα αναφέρεται όχι με ευγενή λόγια για τον Παύλο. Τι θα συμβεί μεταξύ τους; Τι μαθαίνει και αντιστρέφεται το κλίμα που υπήρχε ανάμεσα τους;

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία από το παρελθόν της ζωής του Παύλου τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την ίδια και γι’ αυτό έρχεται σ’ αυτή την κατάσταση. Ο Παύλος λίγες φορές στη ζωή είχε ειλικρινή, πραγματικά, αισθήματα για μία γυναίκα. Δε θέλει να την εκμεταλλευθεί όπως έχει ανακαλύψει ότι έχει συμβεί με άλλες γυναίκες στο παρελθόν. Εκείνη δε μπορεί να τον πιστέψει. Είναι βεβαρημένο το παρελθόν του. Φοβάται ότι την προσεγγίζει για τους ίδιους λόγους.

Θα εξομαλυνθεί η σχέση τους ή θα φτάσουν στα άκρα μεταξύ τους;

Αυτός επιθυμεί να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις τους. Είναι πάνω της πια το πώς θα εξελιχθεί το μέλλον τους.

Θα εκδικηθεί η Ηλιάνα τον Παύλο;

Η Ηλιάνα είναι έξω φρενών με τον Παύλο. Δε θα έχει αίσιο τέλος η σχέση τους.

Τι έχεις ξεχωρίσει στις «8 Λέξεις» ;

Ο Κούλης Νικολάου με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι εξαίρετοι άνθρωποι και χαρακτήρες. Τους αγαπούν όλοι οι συντελεστές που δουλεύουν εκεί. Από τον πιο απλό βοηθό παραγωγής, ως τους πρωταγωνιστές. Είναι δίπλα σε όλους με αγάπη. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί απόλυτα στην Κύπρο. Είναι εφάμιλλά της Ελλάδας. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Υπάρχουν πολύ υψηλά επαγγελματικά standards για όσους δουλεύουμε. Γίνεται σωστά, ευχάριστα, χωρίς καθυστερήσεις η δουλειά. Όλα τρέχουν στην ώρα τους. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα.

Ξέρω ότι σου έγινε πρόταση να συμμετάσχεις στο Survivor και αρνήθηκες. Ποιοι είναι οι λόγοι;

Έγινε μία πρώτη επαφή βασικά για το Survivor. Δε μπορώ να σου πω ότι φτάσαμε σε τόσο προχωρημένες συζητήσεις και το απέρριψα. Αρχικώς δεν είχα ολοκληρώσει αρχικά τα γυρίσματά μου στις «8 Λέξεις». Εκκρεμούσε μία επαγγελματική υποχρέωση. Θα ήταν ανέντιμο να τη διακόψω για να συμμετάσχω σε κάτι άλλο. Επιπροσθέτως είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που παρουσιάζεται το παιχνίδι. Όλα θέλουν μία ώριμη σκέψη πρώτού μπουν σε εφαρμογή. Δεν απορρίπτω την συμμετοχή μου σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Δε μπορώ να πάρω απόφαση όμως μέσα σε πέντε ημέρες. Με αγχώνει με μπλοκάρει. Έχω οικογένεια. Δεν είμαι μόνος μου στη ζωή μου.

Ολοκληρώνοντας ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου ;

Είμαι σε κουβέντες για ένα καινούργιο τηλεοπτικό project. Εύχομαι όλα τα ευοδωθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 7ΜΕΡΕΣTV

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement