Αγγελική Λάμπρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση – Τί είπε για την Ταραμπάνκο

Η Αγγελική Λάμπρη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες εκτός Survivor. Η ηθοποιός μίλησε σχετικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι στην εκπομπή «Love it», ευδιάθετη και χαμογελαστή!

Advertisement

Όπως είπε μπαίνοντας στο Συμβούλιο ήξερε ότι αυτή θα ήταν που θα αποχωρούσε από το Survivor, ευχήθηκε νικητής του παιχνιδιού να αναδειχθεί το “φιλαράκι” της ο Περικλής και σημείωσε ότι με την Κάτια δεν είχε σχέσεις αφού είναι ένα άτομο που απομονώνεται από όλους.

«Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στενοχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου με την αποχώρησή μου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, έχω επανέλθει. Με τον Περικλή Κονδυλάτο δεθήκαμε πολύ, ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Θα κάνω παρέα μαζί του μετά, του εύχομαι να είναι ο νικητής, να πάρει το έπαθλο. Δέθηκα πολύ και με την Άννα Μαρία. Με όλους είχα καλή σχέση».

Advertisement

Ακόμη είπε – πάντα χαμογελαστή – ότι αφού την ψήφισε προς αποχώρηση η Κάτια Ταραμπάνκο, η ίδια της είπε ότι είναι Ιούδας για πλάκα:

«Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση, απομονωνόταν πολύ. Δεν είχε να κάνει με μένα, είχε να κάνει με όλη την ομάδα. Έκανα πλάκα στην Κάτια ότι είναι Ιούδας επειδή με ψήφισε. Ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία. Έκανα πλάκα με το πουλί. Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Τι να κάνουμε; Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με το πουλί. Όταν με ψήφισε η Κάτια μου είπε συγγνώμη, αλλά είναι θέμα στρατηγικής».

Advertisement

Η Αγγελική Λάμπρη αναφερόμενη στις συνθήκες που βίωσε στο Survivor τόνισε ότι ήταν πραγματικά δύσκολες ενώ πρόσθεσε ότι περισσότερο από όλα της έλειψε το παιδί της:

«Έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτές τις 18 μέρες που έμεινα μέσα. Οι συνθήκες στο Survivor είναι πραγματικά δύσκολες. Τσακωθήκαμε για το ρύζι γιατί πραγματικά πεινούσαμε. Το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν δύο κουταλιές. Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδύλλιο στους διάσημους. Oι πιο δυνατοί παίκτες είναι η Κάτια και ο Γιώργος. Περισσότερο μου έλειψε το παιδί μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement