Πάνος Βλάχος: «Αρχικά ήθελα αυτό το ρόλο αλλά η παραγωγή επέμενε να κάνω τον Δημήτρη»! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάνος Βλάχος έχει κερδίσει τους τηλεθεατές  ως Δημήτρης Αργυρός στη  σειράς του Alpha, «Αγγελική» και η ερμηνεία του  θεωρείται από τις καλύτερες της τηλεοπτικής σεζόν. Ο ηθοποιός  μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» για το ρόλο του, τις σχέσεις του με τους συμπρωταγωνιστές του, αλλά και ποιον ρόλο στη σειρά ήθελε , αρχικά, να παίξει. Όπως υπογράμμισε, αρχικά, ήθελε να ερμηνεύσει τον ρόλο του Παύλου (τον οποίο υποδύεται εξαιρετικά ο Ιωάννης Παπαζήσης)… επειδή «δεν είχα καταλάβει ποιος είναι ο Δημήτρης. Επέμεναν  από την παραγωγή  να κάνω το ρόλο του Δημήτρη… Είναι πολύ “ερεθιστικός” ρόλος» τόνισε, ενώ ανέφερε ότι τα ονόματα των συναδέλφων του που συμμετείχαν στη σειρά τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση.

Advertisement

Είπε ακόμη:

Για την προσέγγιση του ρόλου : Αυτοσχεδιάζω γενικά, μέχρι να βρω αυτό που θέλω.

Advertisement

Για τη σχέση με την τηλεοπτική του μητέρα Φιλαρέτη Κομνηνού: Η Φιλαρέτη Κομνηνού θέτει τον τόνο κι εγώ ακολουθώ. Μας παρασύρει με το πάθος της.

Για τη συνεργασία με τους συντελεστές της σειράς: Ενα τεράστιο κομμάτι του ρόλου, όπως τον έχω χτίσει,  το οφείλω στη Φιλαρέτη Κομνηνού και στο σκηνοθετικό team της “Αγγελικής”. Το μόνος δεν είναι ωραίο. Καμιά  δουλειά δεν έχει αποτέλεσμα όταν κάποιες μονάδες κάνουν κάτι. Είμαατε αυτό που κλέβουμε από τους άλλους. Κόβουμε κομμάτια από τα πιο φωτεινά δέντρα και τα κάνουμε δικά μας.

Advertisement

Για τη σκηνή του νανουρίσματος (της Αθηνάς στον Δημήτρη): Η ιδέα ανήκει στη Φιλαρέτη Κομνηνού. Δείχνει την ιδιαίτερη επαφή που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι, η μητέρα Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού)  με τον γιο της, Δημήτρη (Πάνος Βλάχος).

Για την απόπειρα βιασμού  που πραγματοποίησε ο Δημήτρης σε προηγούμενο επεισόδιο: Ο Δημήτρης έχει πολλά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ότι δεν μπορεί να ελέγξει αυτή την ιδιαίτερη πάθηση που έχει, η οποία θα αποκαλυφθεί σε επόμενα επεισόδια. Το θέμα της συμπεριφοράς απέναντι στη γυναίκα είναι ένα θέμα που πραγματεύεται η σειρά….

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement