Ντιέγκο Μαραντόνα: Η τελευταία του συνέντευξη με αφορμή τα 60α του γενέθλια

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πια κοντά μας και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλο τον πλανήτη και κυρίως στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.
Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής παραχώρησε την τελευταία του συνέντευξη στα 60α του γενέθλια τα οποία γιόρτασε στις 30 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι περιπέτειες με την υγεία του.

Advertisement

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:

«Είμαι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο μου χάρισε όσα έχω, τα πάντα, περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Κι αν δεν είχα τον εθισμό μου, θα μπορούσα να παίξω πολύ περισσότερο. Πλέον όμως είμαι καλά και το μόνο που μου λείπει είναι οι γονείς μου. Πάντα εύχομαι να είχα μια μέρα παραπάνω με τη μητέρα μου, αλλά ξέρω πως με κοιτά από τον παράδεισο και είναι περήφανη για μένα».

Advertisement

Για την πανδημία είπε:

«Η ευχή μου είναι να περάσει γρήγορα αυτή η πανδημία. Θέλω όλοι στην Αργεντινή να είναι καλά. Έχουμε μια όμορφη χώρα και έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή μας πως θα μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Με θλίβει να βλέπω παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Ξέρω πώς είναι να πεινάς για πολλές μέρες και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στη χώρα μου. Ευχή μου είναι να βλέπω όλους τους Αργεντινούς χαρούμενους, με δουλειά και να έχουν να φάνε κάθε μέρα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement