Δολοφονία Ίτον: Διαβάστε ολόκληρη τη χειρόγραφη επιστολή του δολοφόνου προς την οικογένεια της άτυχης βιολόγου! [Εικόνες]

Το φως της δημοσιότητας βλέπει για πρώτη φορά η χειρόγραφη επιστολή του Γιάννη Παρασκάκη ο οποίος το Καλοκαίρι του 2019 βίασε και σκότωσε τη Σούζαν Ίτον. Ο ίδιος ένα μήνα μετά θέλησε να αποστείλει ένα γράμμα στην οικογένεια της βιολόγου μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του zarpanews.gr.

Advertisement

Ο ίδιος γράφει πως αυτό ήταν και το “μεγαλύτερο λάθος” της ζωής του και ζητάει “συγγνώμη” λέγοντας χαρακτηριστικά, πως δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του καθώς μια μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα του.

Γιάννης Παρασκάκης

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το γράμμα που έγραψε ο 28χρονος. Την επιστολή δημοσίευσε το zarpanews.gr.

Advertisement

“Συγγνώμη” από την πλευρά της ζήτησε και η μητέρα του δολοφόνου, Μαρία Παρασκάκη η οποία μίλησε για το σοκ και το βάρος που σηκώνει η οικογένεια της μετά τη δολοφονία, στην Γερμανική εφημερίδα Bild: «Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς. Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγώ προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου;»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement