Εκλογές 2023 – «Σφαγή» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega με Κανέλλη και Κούγια: «Έχουμε δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκ…ά»

Το κάτι άλλο επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega με αφορμή την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή. Οι τόνοι ανέβηκαν στην εκλογική βραδιά του Mega ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Αλέξη Κούγια μετά την τοποθέτηση που έκανε ο τελευταίος για τους Σπαρτιάτες.

Advertisement

Η Λιάνα Κανέλη είπε:

«Άκουσε με τώρα μια χαρά. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του κάνεις διαφήμιση. Δεν μιλάω για σένα, δεν καταλαβαίνεις το ρητορικό σχήμα; Θες να το κάνουμε τώρα εδώ Διογένη κανονικό;

Advertisement

Κι αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη σε προσωπικό επίπεδο. Άφησέ με να τελειώσω. Δεν θα το παίξω το παιχνιδάκι αυτό!

Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα»;

Advertisement

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε ότι νομικά δεν μπορούσε να αποκλειστεί η συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές. Η Λιάνα Κανέλλη, ανεβάζοντας περαιτέρω τους, είπε: «Αυτή η χώρα έχει και ο κόσμος όλος έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκατά. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement