Φως στην εξαφάνιση της Δήμητρας! Βρέθηκε η 29χρονη μητέρα

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας από το Νέο Ηράκλειο. Η Δήμητρα Ζιβανού είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της τον περασμένο Μάρτιο και, όπως αναφέρεται στο anikolouli.gr, υπήρχαν σοβαροί φόβοι για τη ζωή της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Advertisement

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ήταν από τα άτομα που η Αγγελική Νικολούλη αναζητούσε μέσω της εκπομπής της «Φως στο τούνελ».

Η γυναίκα τελικά εντοπίστηκε, στην περιοχή της Ομόνοιας ταλαιπωρημένη και φανερά αδυνατισμένη.

Advertisement

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, μία φίλη της, ισχυρίστηκε ότι την είχε δει στην πλατεία Αττικής, κοντά στο μετρό. Όπως είπε η κοπέλα τότε δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα ήταν αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με το «Τούνελ», όπου είπε:

«Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα».

Advertisement

Ενώ η απελπισμένη μητέρα της, έλεγε στο «Τούνελ»: «Τα παιδιά ρωτούν και ζητούν να μάθουν για τη μητέρα τους. Δεν έχω κανέναν άλλο στη ζωή, μόνο εκείνη. Έχω ήδη χάσει μία κόρη και τον σύζυγό μου, δε θέλω να χάσω και το άλλο μου παιδί», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αγνοούμενης”.

Πλέον η νεαρή Δήμητρα βρίσκεται στην οικογένειά της ασφαλής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement