Γιώργος Καράβας – GNTM 3: “Σφάζει με το γάντι” τους παίκτες που τον κατηγόρησαν!

Την απάντηση του σε όλους εκείνους που τον κατηγόρησαν για την απόφαση του να αναδείξει νικητή του χτεσινού challenge του GNTM τον Αιμιλιάνο Μάρκου, έδωσε ο Γιώργος Καράβας. Το διεθνούς φήμης μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου», δηλώνει ο Γιώργος Καράβας.

Advertisement

«Το «ρε φίλε» εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο να σε θεωρούν φίλο τους. Τα παιδιά, λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι, μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι coach μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης, είσαι και στο να προφυλάξεις κάποιον, ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό.

Το να έχεις την ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστό, κατανοητό. Βάσει αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου, όπου έχει κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες. Η ηλικία είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά από εκεί και πέρα, ο κόσμος έξω σε πραγματικές συνθήκες είναι ζούγκλα».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement