Γιώργος Κοψιδάς: Αυτή η γυναίκα του είχε κλέψει την καρδιά!

Μπορεί αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κοψιδάς να τα δίνει όλα στο Survivor 4, ωστόσο φαίνεται ότι πίσω στην Ελλάδα υπάρχει μία γυναίκα που τον παρακολουθεί να αγωνίζεται καθημερινά, με αγωνία και αγάπη.

Advertisement

Ο ηθοποιός και αρχηγός των Κόκκινων περνάει δύσκολες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, όμως μία παλιά του αγάπη ανησυχεί γι’ αυτόν.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε στο παρελθόν σχέση με γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, που επίσης έχει περάσει από ριάλιτι.

Advertisement

Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε επί 3 χρόνια σχέση με την Τσίλα. Η Τσίλα είχε γίνει γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι Φάρμα, αλλά και τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Όπως είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο, η Τσίλα, στην εφημερίδα Espresso, για τη σχέση της με τον Γιώργο Κοψιδά:

Advertisement

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της «γιαγιάς\», όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας «γιαγιά» με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement