Η Ευαγγελία Συριοπούλου μιλά για τον σύντροφό της Στράτο «Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Είναι κούκλος»

Η εντυπωσιακή και γλυκύτατη Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν η καλλιτέχνης που έκανε ποδαρικό στο πρώτο The 2night Show!

Advertisement

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Στράτο, για τον ρόλο της στο σήριαλ του ALPHA αλλά και για το φλερτ που δέχεται από τους άντρες!

Όπως είπε, την φλερτάρουν στον δρόμο με πάρα πολύ ωραίες εκφράσεις: «Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε «καμαρωτή», «αρχόντισσα», «αριστοκράτισσα» κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Δεν υπήρξε ποτέ σκηνή μεταξύ μας. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα».

Advertisement

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε και για τον αγαπημένο της σύντροφο Στράτο με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια! Όπως είπε δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους και  στις ερωτικές σκηνές που γυρίζει η Ευαγγελία δεν τη ζηλεύει καθόλου:

« Έχουμε κλείσει πάνω από 10 χρόνια μαζί. Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού. Με φλερτάρουν οι άντρες στο δρόμο. Συνήθως λένε για το ύψος μου με λένε αρχόντισσα!. Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κοπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ.»

Advertisement

Κι ασφαλώς η πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σήριαλ «Έλα στη θέση μου» αναφέρθηκε στο ρόλο της και αποκάλυψε ότι φέτος μάλλον θα ολοκληρωθεί: «Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει. Δεν έχω ταυτιστεί με το ρόλο. Δεν παίρνω τη Ρενάτα σπίτι μου. Περνάμε καλά και κάθε χρόνο ανανεώνεται το σήριαλ. Έχω την εντύπωση όμως ότι θα είναι η τελευταία χρονιά του Έλα στη θέση μου. Αυτός ο κύκλος τελειώνει».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement