Μαρία Σολωμού: Κόβει την ανάσα στα 46 της με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Στην καλύτερη της φάση είναι η Μαρία Σολωμού η οποία έριξε το instagram με τη νέα της φωτογράφιση. Η ηθοποιός στα 46 της έχει μία καλλίγραμμη σιλουέτα και δεν διστάζει να δημοσιεύσει αρετουσάριστες φωτογραφίες με μπικίνι. Όπως ήταν λογικό το instagram υποκλίθηκε στο αψεγάδιαστο κορμί της.

Advertisement

Στην λεζάντα έγραψε: It’s a kind of magic! Μια υπέροχη μέρα με την καινούρια μου φίλη @rikavosniades Thank you wonderful!

Σε παλαιότερη ανάρτηση της είχε μοιραστεί τις απόψεις της αναφορικά με την επεξεργασία των φωτογραφιών:

Advertisement

«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας ! Έχω ραγάδες απ’ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ’ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες… και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη…»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement