Προστάτεψε το περιβάλλον με ανακυκλωμένα αξεσουάρ και προϊόντα

Ταξιδέψαμε στην όμορφη Μύκονο και καθώς περπατούσαμε στα σοκάκια, είδαμε ένα μικρό cozy μαγαζάκι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον με προϊόντα ανακυκλωμένα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Advertisement

Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ρωτώντας τον πως και έκανε αυτό το βήμα να ανοίξει ένα μαγαζί με ανακυκλωμένα προϊόντα και μας απάντησε: «Από την παιδική ηλικία πάντα μου άρεσε να προστατεύω το περιβάλλον και χρησιμοποιώ προϊόντα προς όφελος του. Για μένα είναι τρόπος ζωής! Εάν κάνουμε όλοι αυτό το βήμα προστατεύουμε το μέλλον μας, την γενιά μας, τα παιδιά μας.»

Εάν βρεθείτε και εσείς σε αυτό το όμορφο νησί, δεν έχετε να χάσετε τίποτα από το να κάνετε μία επίσκεψη. Το cozy μαγαζάκι λέγετε «Humano Mykonos» και μπορούμε να βρούμε: Αξεσουάρ όπως  Back pack, beach bag, tote bag, hand bag, shopping bag, μπρελόκ, κασετίνες, θήκες για laptop, από υλικά όπως πανιά surf, street banners θεατρικών παραστάσεων και πανιά από τέντες το λεγόμενο upcycling.

Advertisement

Επίσης μπορούμε να βρούμε προϊόντα όπως θερμός από μπαμπού, καλαμάκια από μπαμπού, άχυρο, γρασίδι, οδοντόβουρτσες και μπατονέτες από μπαμπού, φυσικά σφουγγάρια και ελαφρόπετρες, σημειωματάρια από φελλό, άχυρο και ανακυκλωμένο χαρτί, καπέλα και τσάντες από κάνναβη, βεντάλιες πορτοφόλια, θήκες για κάρτες, ομπρέλες από φελλό, παιχνίδια από ανακυκλωμένο ξύλο και χαρτί όπως τρίλιζα, domino, σβούρες, γιογιό, τράπουλα όλα φιλικά προς το περιβάλλον!

Και μην ξεχνάτε! Προστατεύουμε το μέλλον μας!

Advertisement

Humano Mykonos, Πέτρου Δρακοπούλου 8, Χώρα Μύκονος.

Βρείτε το στα Social Media: Στο Instagram @humanomykonos και στο Facebook @humanomykonos

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement