Ρένα Μόρφη: Απολαύστε το εορταστικό τραγούδι της «Τα Χριστούγεννα μου»

Η υπέροχη Ρένα Μόρφη μπορεί να μας έχει λείψει αφού λόγω καραντίνας δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί ούτε σε συναυλίες της.

Advertisement

Την απολαμβάνουμε όμως στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που συμπαρουσιάζει στην ΕΡΤ με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, ενώ μας θυμίζει και ένα υπέροχο τραγούδι της, άκρως χριστουγεννιάτικο!

Με τίτλο «Τα Χριστούγεννα μου», το εορταστικό τραγούδι της Ρένας Μόρφη με την υπογραφή του Δημήτρη Μπαλογιάννη, σε στίχους και μουσική.

Advertisement

Με τρυφερή και γιορτινή διάθεση, μας ταξιδεύει από τα  Christmas  standards των 60’s, σε ένα σπίτι που μυρίζει ζεστό κουραμπιέ, ενώ κυνηγάς τη γάτα για να μη καταστρέψει το δέντρο που μόλις στόλισες.

Ο Ορέστης Φαληρέας στην παραγωγή και την ενορχήστρωση καταφέρνει να αποτυπώσει αυτή τη λαχτάρα και την προσμονή για το έλκηθρο του Αι Βασίλη με τα δώρα. Για φέτος όμως το μοναδικό δώρο που ζητήσαμε στο γράμμα μας ήταν η αγάπη!

Advertisement

Στα φωνητικά δυο υπέρλαμπρα στολίδια του ελληνικού μιούζικαλ η Κατερίνα Σούσουλα και η Ευγενία Λιάκου μαζί με τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη στη διεύθυνση.

Στα πλήκτρα ο Αστέρης Παπασταματάκης, στο κόντραμπασο ο Ντίνος Μάνος και στα τύμπανα ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement