Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αποκαλύπτει γιατί μπήκε πάλι στο χειρουργείο

Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, που αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι της.

Advertisement

Η 58χρονη ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Είχε προηγηθεί χειρουργική επέμβαση στο στομάχι στον Σεπτέμβριο, ακολούθησε μία επιπλοκή και χρειάστηκε να ξαναχειρουργηθεί.

Η κόρη της Ερασμία Μάνου, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της, σημειώνοντας ότι “Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας”.

Advertisement

Είπε χαρακτηριστικά ότι:

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο υπήρξε μια επιπλοκή, που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί στο νοσοκομείο για να διορθωθεί αυτό που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο».

Advertisement

Και πρόσθεσε καθησυχάζοντας το κοινό πως σύντομα θα πάρει εξιτήριο: «Είναι καλά στην υγεία της, δόξα των Θεώ. Κοντά της βρίσκομαι εγώ, γιατί λόγω του Covid δεν μπορεί να έχει επισκέψεις. Τις επόμενες μέρες θα είναι εκτός νοσοκομείου και όλα θα είναι καλά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement