Σπάνιο καρέ: Όταν η νύφη Αλίκη Βουγιουκλάκη έκλεισε την πασαρέλα ως μοντέλο

Πίσω στο χρόνο μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά η Νταίζη Λεμπέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα μοιράστηκε μία ακόμη σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη η οποία λάτρευε τη γιαγιά της, Νταίζη Αντωνοπούλου. Χαρακτηριστικό είναι πως τον χειμώνα του 86-87 σε μια από τις επιδείξεις του οίκου Αντωνοπούλου, η μελαχρινή Αλίκη έκανε έκπληξη στη φίλη της και έκλεισε την επίδειξη με τον καλύτερο τρόπο, ντυμένη νύφη.

Advertisement

Η Νταίζη Λεμπέση, διηγείται την ιστορία:

«Και μου την στέλνουν και με ρωτούν αν ξέρω από που είναι. Και θα απαντήσω με μεγάλο χαμόγελο, γιατί μου άνοιξε κουτάκι μνήμης μεγάλο, όχι ξέρω μόνο αλλά την έντυσα κι όλας!! Η βοήθησα να την ντύσουν για να ακριβολογώ. Στις εποχές που η φιλία ήταν πάνω από όλα, γιατί η Αλίκη ήταν , είναι και θα είναι σπουδαία φίλη.

Advertisement

Σε επίδειξη της γιαγιάς στο ατελιέ , έκανε έκπληξη σε όλους και βγήκε νύφη κλείνοντας την επίδειξη, χωρίς να το ξέρει κανείς. Από πίσω ο Βασίλης Τσιβιλίκας σκασμένος στο γέλιο χειροκροτά, την ανθοδέσμη με τα πουά ντε σπρι, έφτιαξε η γιαγιά με τη Σταυρούλα , αχ και να πω για τον ολομέταξο ταφτά και για το γαλλικό τούλι και για την κουάφ με τους λεμονανθούς και για τα γάντια τα νουαρέ από τη Γαλλία.

Σκέφτομαι καμιά φορά πόσο πόσο μεγάλο σχολείο ήταν το να δουλεύεις στη Νταίζη Αντωνοπούλου. Γιατί αν νομίζεις ότι με έβαζαν να δουλεύω μόνο στα θέατρα είσαι γελασμένος . Το τι μπομπονιέρα έχω φτιάξει εγώ το ξέρω και τα κορίτσια στο ατελιέ.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement