Σπύρος Μπιμπίλας: Η υπεράνω απάντησή του στον Λιγνάδη για το «μέτριος ηθοποιός»

Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης για την καταγγελία για βιασμούς κατά συρροή, που διώκεται, κάνει μεταξύ άλλων αναφορά και στον Σπύρο Μπιμπίλα, τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Advertisement

Ο Δημήτρης Λιγνάδης τον χαρακτηρίζει ως «μέτριο ηθοποιό», γεγονός που ξεσήκωσε έντονα σχόλια.

Ο ίδιος ο κ. Μπιμπίλας, επέλεξε να μην απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο αλλά να αναδείξει το έργο του στο ΣΕΗ κι έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:

«Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει… Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτό μας τιμά και μας χαροποίει εμάς τους «μέτριους», που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Πατάκης, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι… Η άνοιξη θα ξανάρθει…».

Advertisement

Είναι πολύ ευχάριστο που κάποιοι τιμούν το επάγγελμα του ηθοποιού και κάνουν πράξη την ουσία του: Ηθοποιός: ήθος (αρχ. ελλ.: χαρακτήρας) και το ρήμα ποιώ (αρχ. ελλ.: φτιάχνω, δημιουργώ).



Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement