Στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Έλενα Παπαρίζου για τον πρώην σύντροφό της

Στο κτίριο 12 της Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 10 η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους αλλά σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η ίδια είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη.

Advertisement

Η υπόθεση έχει να κάνει με τον Τόνυ Μαυρίδη, πρώην σύντροφο και μάνατζερ της: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση». Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους», τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Τόνυ Μαυρίδης δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο. Για την αντιδικία που ακολούθησε το χωρισμό τους ο ίδιος είχε πει. «Ένα από αυτά που μας χωρίζουν με την Έλενα είναι ένα σπίτι, το οποίο έχουμε από κοινού. Όταν τον Μάρτιο του 2011 χωρίσαμε και η Έλενα έφυγε στη Σουηδία για να ηρεμήσει, σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού. Σήμερα λοιπόν πρέπει να δοθεί λύση σ ‘αυτό το ζήτημα, έστω και δικαστικά, με τη βοήθεια του πολύ καλού μου φίλου και δικηγόρου μου Γιάννη Καρούζου, με τον οποίο έχουμε αποφασίσει να φτάσουμε μέχρι τέλους, γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Με εξαγρίωσε το ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο για να τα πουλήσει. Αυτά εδώ τα μηχανήματα είναι το ψωμί μου, η δουλειά μου, ο λόγος που υπάρχω.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement