Πως να εξαφανίσετε το τοπικό πάχος!

Οι γυναίκες θέλουμε να προσέχουμε το σώμα μας και να έχουμε ωραίες αναλογίες. Επιλέγουμε διατροφές και τίς ακολουθούμε πιστά, προκειμένου να χάσουμε τα περιττά κιλά.

Advertisement

Όσες δεν έχουμε περιττά κιλά προσέχουμε για να συντηρηθούμε. Όσο κι αν προσπαθήσουμε όμως, υπάρχουν κάποια μέρη στο σώμα μας που δεν μπορούν να μειωθούν σε πόντους με την διατροφή και την δίαιτα όσο θα θέλαμε για να είμαστε χαρούμενες και με αυτοπεποίθηση μέσα στο εφαρμοστό μας φόρεμα και στο καινούργιο μας μαγιό. Μερικά από αυτά είναι η κοιλιά το στομάχι οι μηροί… Υπάρχει όμως λύση γρήγορη και άκρως αποτελεσματική για να εξαφανίσουμε το λεγόμενο τοπικό πάχος το οποίο τυραννάει και τους άντρες Διαβάστε παρακάτω την λύση που σας δίνουμε

Κρυολιπόλυση – Cryolipolysis Μόνιμη Μείωση Τοπικού Πάχους.

Advertisement

Η Κρυολιπόλυση είναι η ιδανική μη επεμβατική μέθοδος για την εξάλειψη του τοπικού πάχους.

Είναι μια αναίμακτη μέθοδος λιποδιάλυσης και μόνιμης αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και αυτό γιατί με τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης διαλύουμε τα λιποκύτταρα μειώνοντας οριστικά τον αριθμό τους, επιτυγχάνοντας έως και 40% μείωση στα σημεία που εφαρμόζεται.

Advertisement

Τα λιποκύτταρα εμφανίζουν ευαισθησία όταν εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να αποκτώνται και να αποβάλλονται από τον οργανισμό μας με φυσικό τρόπο μέσω της λέμφου.

Η Κρυολιπόλυση εστιάζει στο συσσωρευμένο τοπικό πάχος και χάνετε 2,5 έως και 3,00 πόντους από την πρώτη συνεδρία. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η Κρυολιπόλυση είναι όσες έχουν συσσωρευμένο λίπος όπως:

  • Κοιλιά –Στομάχι
  • Μηρούς έσω–έξω
  • Πλαινά κοιλιάς
  • Βραχίονες
  • Πλάτη
  • Γόνατα

Δεν εμφανίζεται χαλάρωση  γιατί λόγω του ελεγχόμενου ψύχους ενεργοποιούμε την διαδικασία ανάπλασης των συνδετικών ιστών επίσης σε συνδυασμό χρήσης του μηχανήματος RF[RADIOFREQUENCY] Ραδιοσυχνότητες  το δέρμα παραμένει σφριγηλό.

Τα αποτελέσματα γίνονται  άμεσα ορατά και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό μας.

Δεν χρειάζεται αναισθησία η φάρμακα αλλά ούτε χρόνος αποθεραπείας.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60 λεπτά, υπάρχουν διαφορετικές κεφαλές αναρρόφησης –ψύξης [ανάλογα με ην περιοχή] οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος στους -5*C έως -9*C.

O αριθμός των συνεδριών είναι  1-4 σε κάθε περιοχή με απόσταση 20-25 ημερών .

Η κατανάλωση άφθονου νερού συστήνονται για να διευκολύνουμε ταχύτερα την αποβολή των λιποκυττάρων.

Γάτσινου Γεωργία

Αισθητικός, Ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής DIVETTE AESTHETIC CENTRE Tel. 2108981280 Γλυφάδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement