Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής σε τραγική κατάσταση και η Δρόσω φοβάται για την υγεία του

Άγριες Μέλισσες: Ανησυχία προκαλεί στη Δρόσω η κατάσταση με τον Κωνσταντή, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, που προσπαθεί να τα κρύψει. Παράλληλα αρχίζει να έχει κάποια περίεργα ξεσπάσματα που θα τον κάνουν να νιώσει τύψεις για το παρελθόν…

Advertisement

Αφότου ο Ξανθός ανακάλυψε πως ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής του έστησαν παγίδα, αποφασίζει όχι μόνο να μη συνεργαστεί μαζί τους, αλλά και να τους απειλήσει ανοιχτά: «Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν! Ξέρω καλά πως πλευρίσατε τον αδελφό μου, αλλά όπως βλέπετε έχω μάτια και αυτιά παντού! Τελειώνει εδώ η συνεργασία μας και για το δικό σας το καλό, μείνετε μακριά από τον αδελφό μου και ξεχάστε όσα σας είπε». Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους: Να αποχωρήσουν από το σχέδιο του αεροδρομίου.

Ο Ακύλας, ο Δούκας και η Μυρσίνη βρίσκονται σε απόγνωση! Ο μεν πρώτος γιατί δεν υπάρχουν από αλλού χρήματα για να γίνει το «όνειρό» του πραγματικότητα και το ζεύγος Σεβαστού γιατί θα χάσει τα πάντα.

Advertisement

Όμως ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο είναι ανένδοτοι και αποφασισμένοι παρά και τις συμβουλές του δικηγόρου Φραγκούδη, ότι αυτό θα είναι «αυτοκτονία»! Μαζί με τις αντιδράσεις από την οικογένειά τους, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος απειλώντας τους! Τα δύο αδέλφια δεν δέχονται τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους, την οποία και ανακοινώνουν στο Διαφάνι: «Δεν θα γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι!

Με τον Κωνσταντή αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το έργο, με αρκετές απώλειες στην περιουσία μας, αλλά το θεωρούμε σωστό για να σωθεί ο τόπος μας», τους λέει ο Νικηφόρος και όλοι χαίρονται με την εξέλιξη αυτή. Μόνο που η Μυρσίνη με τον Δούκα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να βλέπουν την περιουσία τους να διαλύεται και να κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στον άσο!

Advertisement

Έτσι προχωρούν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο που δεν αφήνει περιθώρια στους γιους τους παρά να κάνουν πίσω στην απόφασή τους και να συνεχίσουν την επένδυση στο αεροδρόμιο. Τώρα με αυτή την ανατροπή της τελευταίας στιγμής, Νικηφόρος και Κωνσταντής θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους συγχωριανούς τους, που για άλλη μια φορά τους κατηγορούν για προδοσία και κοροϊδία.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Έχει και συνέχεια! Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement