«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Η Ασημίνα εγκαταλείπει το Διαφάνι

Η επιστροφή της Δρόσως ταράζει τον γάμο της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, που έτσι κι αλλιώς είχε κλονιστεί. Στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Ο δρόμος που έχει πάρει πια η Ασημίνα είναι χωρίς επιστροφή. Η μεσαία από τις αδελφές Σταμίρη που έζησε την προδοσία με τον χειρότερο τρόπο, όταν ο άντρας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την απάτησε με την ίδια της την αδελφή, έχει χάσει πια την ψυχραιμία της.

Advertisement

Η Ασημίνα ζηλεύει αφόρητα την αδελφή της και ενοχλείται ιδιαίτερα όταν εκείνη της δηλώνει ότι θέλει να έχει επαφές μαζί του, ως θεία του. Κάτι που βέβαια δεν μπορεί να της απαγορεύσει ούτε ο Νικηφόρος.

Η πρωτοβουλία του Νικηφόρου να στηρίξει την Δρόσω και να εναντιωθεί στην γυναίκα και τη μητέρα του, που δεν επιθυμούν η Δρόσω να βλέπει το παιδί της, θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

Advertisement

Η Ασημίνα βρίσκει διέξοδο στην αγκαλιά του Μπάμπη που της προσφέρει ουσιαστικά, αυτό που δεν έχει: ελευθερία.

Τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο όταν ο Κωνσταντής, που είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω, θα τη στηρίξει και θα τη βοηθήσει να διεκδικήσει το παιδί της. Βλέποντας ότι το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους πια, η Ασημίνα θα πάρει μία παράτολμη απόφαση.

Advertisement

Αφού η Δρόσω δεν φεύγει από το Διαφάνι και εκτός από τον Νικηφόρο έχει και τον Κωνσταντή να της συμπαραστέκεται, θα αποφασίσει να αφήσει η ίδια τον τόπο που μεγάλωσε. Μία μέρα λοιπόν θα πάρει το παιδί της και θα κλείσει με δύναμη πίσω της την πόρτα της έπαυλης των Σεβαστών.

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement