Σασμός: To spoiler του τηλεοπτικού Μανόλη για τα νέα επεισόδια: «Θα ξεσπάσει πόλεμος…»

Ο πρώτος κύκλος της σειράς Σασμός καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και ο δεύτερος έρχεται ακόμη πιο συγκλονιστικός.

Advertisement

Στην τελευταία σκηνή ο Φραγκιαδάκης πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό, λίγο πριν εκείνος πάει στην εκκλησία. Ο πυροβολισμός που ακούστηκε αιφνιδίασε τους πάντες, ωστόσο ποτέ δεν μάθαμε αν ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Αγγελου ή του Στεφανή.

Ο Στρατής Χατζησταματίου, που υποδύεται τον “Μανολη” μίλησε στην εκπομπή του Alpha “Alpha Τώρα” και αναφέρθηκε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Advertisement

Όσα αποκάλυψε:

«Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που έρχεται από το μυαλό. Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στα νέα επεισόδια ο Μανόλης θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος το πώς θα το διαχειριστεί» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στρατής Χατζησταματίου.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement