Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια μας!

Τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια είναι ένας τρόπος να αναδείξουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά μας που σε συνδυασμό με την εορταστική ατμόσφαιρα μας οδηγεί να παίξουμε με τα χρώματα της σεζόν, που δεν είναι άλλα από το κόκκινο, πράσινο, λευκό και μαύρο, το χρυσό και φυσικά το άφθονο glitter.

Advertisement

Το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων είναι ανέκαθεν το κόκκινο χρώμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάση θυσία να χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά μόνο του το κόκκινο… Μπορούμε να το δούμε με δυο ή και περισσότερα συνδυαστικά χρώματα, παραδείγματος χάριν κόκκινο άσπρο και πλούσιο glitter ασημί ή χρυσό, κάνοντας αυτόματα το μανικιούρ μας ξεχωριστό και γιορτινό.

Επίσης μπορούμε να πετύχουμε περίτεχνα σχέδια στα νύχια, χρησιμοποιώντας το ασημί με το κόκκινο ή το μαύρο με το χρυσό που ταιριάζουν απίστευτα, και δημιουργούν εντυπωσιακούς συνδυασμούς που φέρνουν στο μυαλό χριστουγεννιάτικα στολίδια, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα και μία κομψότητα.

Advertisement

Μπορούμε να ζητήσουμε χριστουγεννιάτικα μοτίβα στα νύχια μας όπως χιονισμένα τοπία ή ελαφάκια, άγιο Βασίλη, χιονονιφάδες, έλατα κ.λπ. για να ξεχωρίσουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Σε αυτή την περίπτωση τα χρώματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπορεί να είναι παστέλ, και ουδέτερα, όπως το γκρι και το λευκό, για να ταιριάζουν και με τα outftis που θα επιλέξουμε…

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια μας!

Στο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να κυριεύσει και την δημιουργικότητα στα νύχια σας…

Advertisement

Καλές γιορτές!!!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement