Extensions: Πυκνά μαλλιά με όγκο!

Αν θέλουμε τα μαλλιά μας πιο πυκνά και με όγκο και φυσικά βαρεθήκαμε να περιμένουμε να μακρύνουν υπάρχει το extension. Ένας τρόπος για εντυπωσιακά χτενίσματα σαν αυτά που βλέπουμε σε διάσημους και σε περιοδικά.

Advertisement

Πάμε να δούμε τα είδη των extension:

Η μονοκόμματη τρέσα με κλιπ είναι ένα ημιμόνιμο extension που μπαίνει κ βγαίνει με ελάχιστο κόπο. Απλά κρεπάρουμε το σημείο της τοποθέτησης, ψεκάζουμε με λακ κ είναι έτοιμο! Τόσο απλά… οι τρέσες πλένονται στο χέρι με κρύο νερό, με ουδέτερο σαμπουάν κ συνήθως δεν χρειάζονται μεγάλη ποσότητα μαλακτικής κρέμας. Την τοποθετούμε σε μια πετσέτα ή την απλώνουμε για να στεγνώσει.

Advertisement

Tape in extension.  Μόνιμα κομμάτια με κολλητικές ταινίες, δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, πολύ γρήγορα στην τοποθέτηση κ εύκολα στην συντήρηση. Συνήθως μπορεί να γίνει επανατοποθέτηση με τα ίδια κομμάτια. Πρέπει να ανανεώνονται κάθε 45- 60 μέρες για να αποφευχθεί η φθορά της δικής μας τρίχας…

Individual extensions. Η πιο κλασική κ γνωστή μορφή είναι τα μεμονωμένα τουφάκια, είτε με ένωση σιλικόνης, κερατίνης ή micro beads. Είναι μια πιο χρονοβόρα διαδικασία τοποθέτησης και αφαίρεσης. Όμως μπορεί να προσφέρει πολύ φυσικό αποτέλεσμα κ να υπάρχει περισσότερη κάλυψη για κοντά μαλλιά.

Advertisement

Η φροντίδα τους είναι σημαντική και σε κάθε περίπτωση exte προσέχουμε πάρα πολύ όταν λουζόμαστε να μην δημιουργήσουμε φθορά κ κόμπους στις ενώσεις. Λουζόμαστε με όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό και ΠΟΤΕ ανάποδα! Μαλακτική βάζουμε μόνο στις άκρες κ ποτέ κοντά στην ένωση!  Όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά δεν επιμένουμε κοντά στις ενώσεις για να μην φθαρούν κ αποκολληθούν.

Αυτά από εμένα…keep glowing!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement