Κορυφαία χρώματα για τα νύχια μας! Χειμώνας 2020-21

Είναι έκπληξη το γεγονός ότι φέτος το χειμώνα ξεκινάμε με τις nude αποχρώσεις στα νύχια και είναι πραγματικά ασυνήθιστο, επειδή έχουμε συνηθίσει να πρωταγωνιστούν τα σκούρα χρώματα.

Οι περισσότεροι οίκοι μόδας χρησιμοποίησαν στα νύχια των μοντέλων τους, αποχρώσεις παλ, σχεδόν διάφανες, πράγμα που σημαίνει, ότι θα κυριαρχήσουν το χειμώνα του 2020-21.

Advertisement

Επίσης τόνοι του μπεζ, του ροζ, του ροδακινί και του ανοιχτού καφέ είναι χρωματισμοί που όπως φαίνεται θα «φορεθούν» πολύ.

Φυσικά δεν λείπουν και οι πιο σκούρες αποχρώσεις… Πρωτοστατεί το μαύρο και ακολουθούν το black carbon, μέχρι το σκούρο μωβ, μπορντό και πράσινο.

Advertisement

Όμως υπήρξαν και μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο Dolce & Gabbana και ο Oscar de la Renta που επέλεξαν τις αγαπημένες all time classic αποχρώσεις του κόκκινου με ιδιαίτερη έμφαση στο βαθύ κόκκινο του κρασιού και το πιο σκούρο μπορντό κόκκινο αντίστοιχα.

Παρ όλα αυτά δεν βγαίνει ποτέ από το προσκήνιο το γαλλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορα χρώματα καθώς επίσης το half moon nails (ανάποδο γαλλικό). Δηλαδή με το μισοφέγγαρο στη ρίζα του νυχιού να αποτελεί μια υπέροχη ιδέα και ταυτόχρονα πιο ανθεκτική στο χρόνο ώστε να μην χρειαστεί σε μικρό χρονικό διάστημα συντήρηση, για όσες χρησιμοποιούμε σελάκ ή τζελ. Επίσης χρησιμοποιήστε άφοβα glitter για να δώσετε λάμψη στο μανικιούρ σας, απλώνοντας μεταλλικά χρώματα στα νύχια σας… 

Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι πρέπει να δώσουμε μια λαμπερή νότα στις γκρίζες μέρες που περνάμε που θα μας φτιάξει τη διάθεση!!!

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ