Πως να διαλέξω το μανικιούρ που ταιριάζει στην ηλικία μου

Σε ένα από τα πράγμα που συμφωνούν όλες οι γυναίκες όταν πηγαίνουν για το καθιερωμένο μανικιούρ τους, είναι η δυσκολία να επιλέξουν χρώμα και σχήμα για τα νύχια τους.

Advertisement

Φυσικά υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις που είναι αδύνατον να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά εκείνη που ταιριάζει στον τύπο και τα δεδομένα της ηλικίας σου. Και συνήθως όταν νομίζεις ότι έχεις κάνει την τέλεια επιλογή πέφτει το μάτι σου σε κάποιο άλλο χρώμα και μπερδεύεσαι ξανά

Μία χρήσιμη ιδέα είναι να δοκιμάζετε το χρώμα στα νύχια σας ώστε να αντιλαμβάνεστε στην πραγματικότητα πριν αποφασίσετε αν κολακεύει το τύπο του δέρματος σας ή όχι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το δέρμα είναι πιο μαυρισμένο σε σχέση με τις άλλες εποχές του χρόνου.

Υπάρχει ωστόσο ένα χρώμα που η μεγάλη γκάμα των αποχρώσεών του ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως μήκους και σχήματος νυχιού. Είναι το nude. Από το baby pink και το απαλό ημιδιάφανο ροζ που δείχνει τα νύχια σα να είναι σχεδόν άβαφα, μέχρι το κλασσικό μπεζ.Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το nude επιλέγεται από όλες τις ηλικίες αφού θεωρείται άκρως αριστοκρατικό και all time classic.

Advertisement

Αν λοιπόν θέλετε το μανικιούρ σας να ταιριάζει σε καθημερινές στιγμές και ταυτόχρονα σε επίσημες εμφανίσεις, σίγουρα κάποια από τις αποχρώσεις του nude θα σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε.

Μη διστάσετε όμως αυτό το καλοκαίρι να τολμήσετε να επιλέξετε χωρίς δισταγμούς ένα έντονο χρώμα ακόμα και fluo ,γιατί οι επιλογές μιας γυναίκας δεν έχουν να κάνουν τόσο με την βιολογική της ηλικία, όσο με την διάθεσή της!!!

Δείτε:

Κοινοποίησε το άρθρο στα Social Media

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα