Πως να διαλέξω το μανικιούρ που ταιριάζει στην ηλικία μου

Σε ένα από τα πράγμα που συμφωνούν όλες οι γυναίκες όταν πηγαίνουν για το καθιερωμένο μανικιούρ τους, είναι η δυσκολία να επιλέξουν χρώμα και σχήμα για τα νύχια τους.

Advertisement

Φυσικά υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις που είναι αδύνατον να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά εκείνη που ταιριάζει στον τύπο και τα δεδομένα της ηλικίας σου. Και συνήθως όταν νομίζεις ότι έχεις κάνει την τέλεια επιλογή πέφτει το μάτι σου σε κάποιο άλλο χρώμα και μπερδεύεσαι ξανά

Μία χρήσιμη ιδέα είναι να δοκιμάζετε το χρώμα στα νύχια σας ώστε να αντιλαμβάνεστε στην πραγματικότητα πριν αποφασίσετε αν κολακεύει το τύπο του δέρματος σας ή όχι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το δέρμα είναι πιο μαυρισμένο σε σχέση με τις άλλες εποχές του χρόνου.

Advertisement

Υπάρχει ωστόσο ένα χρώμα που η μεγάλη γκάμα των αποχρώσεών του ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως μήκους και σχήματος νυχιού. Είναι το nude. Από το baby pink και το απαλό ημιδιάφανο ροζ που δείχνει τα νύχια σα να είναι σχεδόν άβαφα, μέχρι το κλασσικό μπεζ.Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το nude επιλέγεται από όλες τις ηλικίες αφού θεωρείται άκρως αριστοκρατικό και all time classic.

Αν λοιπόν θέλετε το μανικιούρ σας να ταιριάζει σε καθημερινές στιγμές και ταυτόχρονα σε επίσημες εμφανίσεις, σίγουρα κάποια από τις αποχρώσεις του nude θα σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε.

Advertisement

Μη διστάσετε όμως αυτό το καλοκαίρι να τολμήσετε να επιλέξετε χωρίς δισταγμούς ένα έντονο χρώμα ακόμα και fluo ,γιατί οι επιλογές μιας γυναίκας δεν έχουν να κάνουν τόσο με την βιολογική της ηλικία, όσο με την διάθεσή της!!!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement