Πυκνές βλεφαρίδες για ένα όμορφο βλέμμα

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες είναι το όνειρο όλων των γυναικών αφού δίνει ένταση στο βλέμμα και βοηθά να μακιγιαριστούμε πιο φυσικά.

Advertisement

Με τις βλεφαρίδες είμαστε όμορφες από το πρωί μέχρι και το βράδυ χωρίς προσπάθεια και χωρίς να καταναλώνουμε πολύ χρόνο μπροστά στο καθρέπτη.

Υπάρχουν αρκετοί τύποι ημιμόνιμης τοποθέτησης βλεφαρίδων.

Advertisement

Όπως θα ξέρετε, χρησιμοποιούμε false lashes για να δώσουμε ένα πιο «δραματικό» αποτέλεσμα στο make up look μας. Υπάρχουν διαφορετικά είδη που μπορούμε να τοποθετήσουμε, ανάλογα με την ανάγκη του μακιγιάζ μας.

Μεμονωμένες βλεφαρίδες

Advertisement

Είναι ουσιαστικά μια-μία  και προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο όγκου και μάκρους. Όμως πρόκειται για μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, αφού η τοποθέτηση γίνεται τρίχα-τρίχα.

Τουφάκια

Είναι περίπου 8-12 τρίχες ανά τουφάκι. Υπάρχει έλεγχος στην ποσότητα και το μάκρος, αφού υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ και πυκνότητες. Τα θεωρώ ως τα ασφαλέστερα για διάρκεια, αφού δεν υπάρχει ο φόβος να φύγουν.

Τέλος, μονοκόμματες

Μιλάμε για μια σειρά από βλεφαρίδες, όπου μπορείτε να βρείτε σε όποιο στυλ θέλετε. Για την καλύτερη και ασφαλέστερη τοποθέτηση, εφαρμόζουμε την κόλλα στη βάση και περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει σχεδόν. Μετά εφαρμόζουμε όσο πιο κοντά στις δικές μας βλεφαρίδες γίνεται, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Πάντα ενώνουμε με μάσκαρα τις δικές μας με τις εφαρμοσμένες, αφού έχουν κολλήσει καλά και η κόλλα έχει γίνει διαφανής.

Αυτά από εμένα… keep glowing!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement