Τα μυστικά των διάσημων Ελληνίδων για τέλειο κορμί!

Είναι όμορφες, ταλαντούχες και πολύ λαμπερές. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις κυρίες του Hollywood. Οι αγαπημένες μας διάσημες Ελληνίδες της showbiz είναι τα απόλυτα θηλυκά, με καλλίγραμμα κορμιά που κόβουν την ανάσα και πολλές θέλουμε να τους μοιάσουμε.  Συνεχώς αναρωτιόμαστε τι τρώνε και δεν παίρνουν κιλά.

Advertisement

Ας ρίξουμε μια ματιά στο διαιτολόγιό τους.

Η Έλενα Παπαρίζου τρώει 3 γεύματα την ημέρα που απέχουν το ένα με το άλλο 6 ώρες μεταξύ τους χωρίς ενδιάμεσα να υπάρχει κάποιο σνακ. Το τελευταίο της γεύμα φροντίζει πάντα να είναι πριν τις 8 τα βράδυ ενώ εδώ και χρόνια έχει κόψει τα αναψυκτικά, τα ποτά , τα γλυκά αλλά και κάθε μορφή ζάχαρης. Ένα κόλπο για να ξεγελάσει την πείνα της είναι να πίνει άφθονο νερό. Με την γυμναστική όμως δεν τα πάει πολύ καλά για αυτό το μόνο που κάνει είναι να περπατάει συχνά στο βουνό και στην θάλασσα και να ξεδίνει στον χορό βάζοντας μουσική δυνατά στο σπίτι.

Advertisement

Η Μαρία Μπεκατώρου  έχει αφαιρέσει και αύτη την ζάχαρη από το διαιτολόγιό της αλλά όχι τα υποκατάστατα αυτής γιατί δεν μπορεί όπως λέει και η ίδια να στερηθεί το γλυκό. Προσπαθεί να μην τρώει τηγανιτά και να αποφεύγει τα αναψυκτικά. Αυτό που δεν λείπει από την καθημερινότητά της παρουσιάστριας είναι τα φρούτα, τα λαχανικά και οι σαλάτες. Επειδή όμως έχασε απότομα πολλά κιλά και δεν ήθελε το σώμα της να κρεμάσει αποφάσισε να κάνει έντονη γυμναστική με την βοήθεια ειδικού προκειμένου να σφίξει.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι μανούλα αλλά δεν έχει πάψει στιγμή να προσέχει τον εαυτό της. Η παρουσιάστρια παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα που έχει φροντίζει να τρώει συχνά και μικρά γεύματα ανά 3 ώρες. Τα γεύματα της περιλαμβάνουν πολλά φρούτα και λαχανικά καθώς δεν ξεπερνάνε τις 400 θερμίδες. Σε όλα τα γεύματά της έχει πάντα δίπλα σαλάτα. Πίνει συνεχώς πράσινο τσάι και πολύ νερό. Αποφεύγει τον καφέ και τα αναψυκτικά τα οποία τα έχει αφαιρέσει και από τα παιδιά της. Η yoga χαλαρώνει την παρουσιάστρια και την βοηθάει να νιώθει όμορφα και γεμάτη ευεξία. Άλλωστε τρέχει τόσο πολύ πίσω από τα παιδιά που δεν χρειάζεται άλλη γυμναστική.

Advertisement

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Open Κατερίνα Καινούργιου προσέχει πολύ την σιλουέτα της και αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έχει δείξει και τι τρώει αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. Τρέφεται κυρίως με λαχανικά, φρούτα, άπαχο κρέας, ψάρι αλλά και σαλάτες κυρίως για βραδινό. Αποφεύγει την ζάχαρη και επιλέγει προϊόντα που είναι χαμηλά σε λιπαρά. Η αγαπημένη γυμναστική της είναι το trx. Κάνει βαράκια, κοιλιακούς, τρέξιμο, πηδηματάκια και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου να έχει αυτό το καλλίγραμμο σώμα.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καυτά κορμιά του ελληνικού πενταγράμμου και όχι άδικα. Στην διατροφή της σημαντικό ρόλο έχουν τα δημητριακά, το γάλα, το κοτόπουλο, το ψάρι και τα λαχανικά. Προσέχει τα προϊόντα που επιλέγει για το ψυγείο της να είναι χαμηλά σε λιπαρά. Χωρίς να στερείται κάτι φροντίζει όσα φαγητά είναι τηγανιτά ή έχουν πολλά λιπαρά να τα τρώει σε μικρό πιατάκι ώστε η ποσότητα να μην είναι μεγάλη. Όμως επειδή σωστή διατροφή χωρίς άθληση δεν γίνεται κάνει πιλάτες 3 – 4 φορές την βδομάδα.

Τέλος η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι από τις τυχερές που κάποιες από εμάς σίγουρα την ζηλεύουμε. Με σώμα μεσογειακό που μαγνητίζει όλα τα αντρικά βλέμματα η ίδια δηλώνει πως δεν έχει κάνει ποτέ της δίαιτα παρά μόνο την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη και πως ο μεταβολισμός της, της επέτρεπε να τρώει ότι ήθελε. Δοκιμάζει τα πάντα σε μικρές ποσότητες και αυτό επειδή όπως λέει χιουμοριστικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μεγαλώνοντας. Με την γυμναστική δεν είναι ιδιαίτερα φίλες αφού συναντιέται σπάνια με τον διάδρομο που έχει στο σαλόνι του σπιτιού της ενώ τον τελευταίο καιρό δηλώνει ενθουσιασμένη με την yoga.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement