Θεραπεία BB Glow για αψεγάδιαστο πρόσωπο!

Αν θέλετε να αποκτήστε άψογο και αψεγάδιαστο δέρμα, θα το πετύχετε με την νέα επαναστατική θεραπεία δέρματος BB Glow.

Advertisement

Η BB Glow είναι μια καινοτόμα θεραπεία δέρματος, η οποία αναπτύχθηκε από επιστήμονες στην Κορέα. Έχει σαρώσει στο εξωτερικό και τώρα πια μπορείτε να τη βρείτε και στα Beautytherapist. Είναι η Top διαδικασία, καθώς προσφέρει διπλό αποτέλεσμα. Φροντίδα κατά των ρυτίδων και ενοποιημένο χρώμα προσώπου.

Σας υποσχόμαστε ένα δέρμα απαλό και εύπλαστο με σταδιακή μείωση των πόρων, ένα δέρμα λαμπερό και απαλλαγμένο από τις έντονες ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Με την BB Glow θα αφήσετε τη bb cream σας στο συρτάρι, μιας και το δέρμα σας θα έχει πλέον ένα ενοποιημένο χρώμα. Σε μόνο 3-4 συνεδρίες θα πετύχετε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα διαρκεί για περίπου έξι μήνες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς πόνo, χωρίς ερυθρότητα και με άμεσο αποτέλεσμα. Είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς να προκαλεί αλλεργίες, αφού δεν περιέχει parabens. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Advertisement

Οι BB cream, η ελαφριά ενυδατική κρέμα με χρώμα, ήρθε στη ζωή μας πριν από περίπου επτά χρόνια, κάνοντας πολλές γυναίκες να μην χρησιμοποιούν πια foundation, αντικαθιστώντας το με την κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση και κάλυψη. Σήμερα η BB cream έρχεται να μας συστηθεί ξανά, εξελισσόμενη όπως όλα τα προϊόντα ομορφιάς. Πρόκειται για την ΒΒ Glow, την ημιμόνιμη εκδοχή της BB cream, που προσφέρει τέλεια λάμψη και ομοιοχρωμία κάθε μέρα με το που ανοίξετε τα μάτια σας, χωρίς να πρέπει να τη φοράτε καθημερινά.

Οι τάσεις το τελευταίο διάστημα θέλουν την επιδερμίδα λαμπερή και το πρόσωπο πορσελάνινο. Ακριβώς σαν να φορέσατε την BB σας και να βγήκατε έξω. Η BB Glow είναι μια τεχνική που σας εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα αλλά σε ημιμόνιμο επίπεδο.

Advertisement

Πώς γίνεται, πόσο διαρκεί, πόσο κοστίζει, τι αποτέλεσμα έχει!

Γίνεται με τη χρήση micro-needling (βελόνες, οι οποίες δεν πηγαίνουν πολύ βαθιά, ωστόσο σας εξασφαλίζουν τα ίδια πλεονεκτήματα που σας εξασφαλίζουν το microneedling και τα serum). Η διαδικασία θα πάρει περίπου μία ώρα. Δεν είναι μόνιμο, καθώς γίνεται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και φεύγει σταδιακά. Όσο για την απόχρωση, υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις για να βρείτε αυτή ακριβώς που σας ταιριάζει και εκτός από τη βάση μπορείτε να κάνετε και ημιμόνιμα κοψίματα!

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • BB Glow

Διαβάστε επίσης

Advertisement