Τύποι βλεφαρίδων ανάλογα με το σχήμα των ματιών

Είδη extensions βλεφαρίδων και ποιο ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σου

Advertisement

Εάν οι φυσικές σας βλεφαρίδες δεν σας καλύπτουν ώστε να έχετε ένα βλέμμα που μαγνητίζει, οι βλεφαρίδες extensions είναι εδώ σε διάφορα είδη και μήκη, για να καλύπτουν κάθε σχήμα ματιού και να σας δίνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ο τύπος των extensions που θα επιλέξετε εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το σχήμα των ματιών σας. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα διάφορα είδη ματιών, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιες είναι οι καλύτερες βλεφαρίδες για εσάς ανάλογα με  την καμπυλότητά τους και το μήκος τους, ώστε να έχετε πάντα ένα βλέμμα που θα σαγηνεύει!

Αμυγδαλωτό σχήμα ματιών

Advertisement

Το πιο συνηθισμένο σχήμα ματιών είναι τα αμυγδαλωτά μάτια. Το συγκεκριμένο σχήμα ματιών έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από τα ανοιχτά μεγάλα μάτια ακόμα και από τα cat-eye. Οι άνθρωποι με αμυγδαλωτά μάτια σχεδόν πάντα ψάχνουν τρόπο να κάνουν τα μάτια τους να φαίνονται μεγαλύτερα.

Οι πιο μακριές βλεφαρίδες extensions τοποθετούνται στο μέσο του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ένα βλέμμα πιο φωτεινό και τσαχπίνικο.  Μερικοί μπορεί να επιθυμούν επιμήκυνση του φυσικού σχήματος των ματιών. Τα αμυγδαλωτά μάτια είναι τα κατάλληλα διότι αν τοποθετηθούν βλεφαρίδες extensions δείχνουν δύο φορές μεγαλύτερα. Για αυτή την ομάδα ανθρώπων το cat-eye είναι η καλύτερη επιλογή. Οι βλεφαρίδες extensions με καμπυλότητα C ή D είναι το ιδανικό για ένα γατίσιο βλέμμα που θα μαγνητίζει!

Advertisement

Μεγάλα στρογγυλά μάτια

Τα στρογγυλά μάτια έχουν το πλεονέκτημα να φαίνονται πιο ανοιχτά και φωτεινά σε σχέση με τα άλλα είδη ματιών, καθοριστικό ρόλο όμως έχει και η  σωστή εκτίμηση του προσώπου που θα τοποθετηθούν οι βλεφαρίδες extensions, από μία καταρτισμένη τεχνίτρια. Στα μεγάλα στρογγυλά μάτια οι βλεφαρίδες extensions με το μεγαλύτερο μήκος πρέπει να τοποθετούνται στην εξωτερική πλευρά του βλέφαρου για να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός σχήματος αμυγδάλου. Ιδανικός τύπος βλεφαρίδων extensions για να δημιουργηθεί αυτό το ψευδές αποτέλεσμα είναι οι βλεφαρίδες με καμπυλότητα B ή C.

Μάτια με βάθος

Οι άνθρωποι με βαθιά μάτια χρειάζονται μακριές και ευθείες βλεφαρίδες extensions. Βλεφαρίδες με υπερβολική καμπυλότητα θα φαίνονται ψεύτικες και υπερβολικές. Οι κλασσικές βλεφαρίδες extensions J  με πιο μακριά καμπυλότητα είναι οι ιδανικές για ένα φωτεινό και παιχνιδιάρικο βλέμμα. To ίδιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται και με τις βλεφαρίδες L και L+.

Μάτια με κλίση προς τα κάτω

Άνθρωποι που έχουν μάτια με κλίση προς τα κάτω, όπως είναι για παράδειγμα τα μάτια της Jennifer Aniston, θα πρέπει οι γωνίες των ματιών τους να έχουν κλίση προς τα κάτω και όχι προς τη μέση ή προς τα επάνω.

Αυτός ο τύπος ματιών θα επωφεληθεί περισσότερο από ένα ογκώδες, υπέροχο doll-eye, διότι θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πως τα μάτια ανορθώνονται ισορροπώντας περισσότερο το σχήμα τους και δημιουργείται η ιδέα πιο ανοιχτών, μεγαλύτερων και φωτεινότερων ματιών. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει οι μεγαλύτερες βλεφαρίδες extensions  να τοποθετηθούν στο μέσο του βλέφαρου και στις άκρες μικρότερο μέγεθος βλεφαρίδων για να μην φαίνονται ακόμα πιο καθοδικά  και να δημιουργείται η εντύπωση ενός ανορθωμένου βλέμματος!

Μάτια με κουκούλα

Τα μάτια με κουκούλα είναι τα βλέφαρα χωρίς πτυχή.Aνάλογα με το μέγεθος της κουκούλας, η βλεφαρίδα μπορεί ακόμα και να εξαφανιστεί κάτω από το καπάκι του βλέφαρου.

Οι άνθρωποι με κουκουλωτά μάτια έχουν συνήθως ίσιες βλεφαρίδες. Γι’ αυτόν τον τύπο ματιών πρέπει να επιλεχθεί ένας είδος βλεφαρίδων με μεγάλη καμπυλότητα όπως είναι οι βλεφαρίδες extensions  L ή L+. Με την επίπεδη βάση τους και την μεγάλη καμπυλότητα θα έχουμε σαν αποτέλεσμα να ανοίξουμε το βλέμα παρόλο που η γραμμή του βλέφαρου είναι πολύ έντονη!

Η εύρεση των σωστών βλεφαρίδων extensions για το σχήμα των ματιών του κάθε ανθρώπου δεν είναι εύκολη υπόθεση, διότι το κάθε πρόσωπο και ζεύγος ματιών είναι μοναδικό, όπως και οι ανάγκες κάθε πελάτη για να έχει ένα ακαταμάχητο βλέμμα Αφεθείτε στις γνώσεις μιας καταρτισμένης τεχνίτριας και σαγηνέψτε με το βλέμμα σας ό,τι τύπο ματιών και αν έχετε!

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @kassikaslashes

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement