Βοτανοθεραπεία: Τα 4 προϊόντα σύμμαχοι της γυναίκας, κατά της αντιγήρανσης!

Η Βοτανοθεραπεία απασχολεί ολοένα και περισσότερους τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα αφού τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση είναι εκπληκτικά. Εμείς ανοίγουμε σήμερα τον φάκελο «αντιγήρανση» και σας παρουσιάζουμε 4 προϊόντα περιποίησης που κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιήσει ώστε να είναι ξεχωριστή και το 2021.

Advertisement

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Με το πέρασμα των αιώνων διαπιστώθηκε ότι τα βότανα έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά. Έχουν επίσης ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες αρκεί να προβούμε σε συγκεκριμένες προστατευτικές και προληπτικές ενέργειες.

Advertisement

Τα βότανα περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και άλλες πολύτιμες ουσίες, που είναι σημαντικές για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος και των μαλλιών. Δεν μιλάμε για κάτι καινούργιο αφού είναι γνωστό πως η τέχνη της δημιουργίας προϊόντων ομορφιάς από φυσικά συστατικά, χρονολογείται τουλάχιστον στην αιγυπτιακή περίοδο, όταν οι γυναίκες δημιούργησαν αρώματα φτιαγμένα από βότανα και λουλούδια χρησιμοποιώντας επίσης έλαια από σουσάμι, αμύγδαλο και ελιά. Η χρήση φυτικών εκχυλισμάτων και βοτάνων προέρχεται από την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες θεώρησαν ότι για να ενισχύσουν την ομορφιά, τα φυτικά καλλυντικά έπρεπε να εξελιχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Βοτανοθεραπεία

Advertisement

Η Βοτανοθεραπείατα τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Η αύξηση της χρήσης των βοτάνων για θεραπευτικούς σκοπούς οφείλεται κυρίως στην αποτελεσματικότητα, στην ασφάλεια τη διαθεσιμότητα και ασφαλώς στην προσιτή τιμή. Είναι γνωστό πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναγνωρίσει τη σημασία της Βοτανοθεραπείας στην υγεία των ανθρώπων, καθώς αποτελεί μια πρακτική που περιλαμβάνει βότανα, φυτικά παρασκευάσματα, συστατικά των βοτάνων και τελικά φυτικά προϊόντα, που περιέχουν ενεργά συστατικά των φυτών ή άλλα συστατικά ή συνδυασμούς αυτών. Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία περίπου 50.000 είδη φυτών έχουν ιατρικές ιδιότητες.

Votanotherapeia.gr

Το Votanotherapeia.gr ανοίγει τον Φάκελο «Αντιγήρανση» και σου δίνει τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για να είσαι και το 2021 η βασίλισσα της ομορφιάς. Πρόκειται για ένα οικονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα βοτάνων και άλλων βιολογικών προϊόντων. Εδώ οι ειδικοί είναι δίπλα σου κάθε στιγμή για να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή γι’ αυτό που ζητάς.

Ιδρύθηκε το 2013 από το Σταύρο Χαχούδη και λειτούργησε αρχικά επί της οδού Δ. Κωνσταντινίδη 12 στο κέντρο των Γιαννιτσών. Έως και σήμερα, στο νέο φυσικό κατάστημα επί της οδού Δ. και Μ. Παπαδοπούλου 28Α, στο κέντρο των Γιαννιτσών, προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσπαθώντας καθημερινά για το καλύτερο. Έπειτα από μια μακρόχρονη και από τις πλέον αξιόλογες πορείες στο χώρο των βότανων, δημιουργήθηκε ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά κατάστημα βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας: το votanotherapeia.gr!

Τα βότανα της φυσικής ομορφιάς – Τα βότανα είναι oi καλλωπιστικοί σωτήρες σου για το 2021

Τα καλύτερα φυτικά Προϊόντα Ομορφιάς

Κρέμα Λίφτινγκ Λαιμού Σύσφιξης

Φυτική κρέμα που συσφίγγει, λειαίνει και επαναφέρει την πυκνότητα στην περιοχή του λαιμού. Κατάλληλη για όλες τις γυναίκες με χαλάρωση στον λαιμό και με πιο έντονες ρυτίδες. Είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις γυναίκες που αναζητούν μία φροντίδα ανόρθωσης για να ολοκληρώσουν την καθημερινή ρουτίνα τους.

Αυξάνει την τονικότητα και την πυκνότητα της επιδερμίδας. Αναδιαμορφώνει και ανορθώνει, αξίζει να τη δοκιμάσετε!

Τα ισχυρά συστατικά που περιέχει η κρέμα και προσφέρουν άμεση σύσφιξη και ενυδάτωση στον λαιμό είναι:

  • Ελαστίνη
  • Συνένεζυμο Q10
  • Μαγνήσιο
  • Κολλαγόνο
  • Υδρόλυμα υψηλής καθαρότητας πρωτεΐνης σιταριού

Συστατικά: Υδρόλυμα υψηλής καθαρότητας πρωτεΐνης σιταριού, Νερό, Κολλαγόνο, Ελαστίνη, Έλαιο χαμομηλιού, Συνένζυμο Q10, Σησαμέλαιο, Μαγνήσιο, Μελισσοκέρι.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μια επαρκή ποσότητα το πρωί και το βράδυ στον λαιμό. Κατάλληλη για για όλες τις επιδερμίδες.

Κρέμα Προσώπου με 24 καράτια Χρυσό

Όπως υποστηρίζεται, η Κλεοπάτρα διατηρούσε τη λάμψη και τη νεότητα του προσώπου της μέσα από μια μάσκα με ατόφιο χρυσάφι 24Κ. Ο χρυσός ήταν πάντα κάτι ταυτισμένο με την τελειότητα.

Συγκεκριμένα, η νέα υπέροχη λεπτοφυής αντιγηραντική, ανόρθωσης και ανάπλασης, κρέμα 24ώρου προσώπου έχει στην σύνθεση της ένα χρυσό πεπτίδιο που εξαφανίζει τις ατέλειες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο ευθύνεται για την φωτεινότητα, την ομοιομορφία του χρώματος της επιδερμίδας και την νεανική, ελαστική της όψη.

Εκτός, όμως, από το χρυσό πεπτίδιο, η κρέμα είναι εμπλουτισμένη και με έλαια από τζοτζόμπα, κολλαγόνο και αργκάν που είναι γνωστά για την ισχυρή σύσφιξη του προσώπου.

Συστατικά: Νερό, Βούτυρο Κακάο, Βούτυρο Καριτέ, Έλαιο Αργκάν, Βούτυρο Αβοκάντο, Έλαιο από αμπελόφυλλα, Τζοτζόμπα, Ρετινόλη, Κολλαγόνο, Αλαντοίνη, Τοκοφερόλη, Φύλλα χρυσού, Μελισσοκέρι.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μια επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντοκελντέ.

Κρέμα Ματιών Αντιρυτιδική

Αυτό που καθιστά την κρέμα ματιών το απόλυτο must-have όμως, είναι η ικανότητά της να μειώνει σταδιακά τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Η κρέμα ματιών αποτελεί το πιο παραμελημένο καλλυντικό σε ολόκληρη την περιποίηση του προσώπου. Πολλές γυναίκες τη θεωρούν ένα ακόμη περιττό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς που θα τους κοστίσει πολύτιμο χρόνο στο μπάνιο κάθε πρωί και κάθε βράδυ.

Αν αναλογιστείτε όμως, πόσο λεπτό, ευαίσθητο και εύθραυστο είναι το δέρμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, θα αναθεωρήσετε. Μάλιστα, αν θέλετε να προσέχετε για να έχετε, καλό θα ήταν να εντάξετε την φυτική κρέμα ματιών στο νεσεσέρ σας.

Τα οφέλη της φυτικής κρέμας που βλέπετε είναι: φωτεινότητα, καταπολέμηση ρυτίδων, λείανση λεπτών γραμμών, μείωση μαύρων κύκλων και “ασπίδα” ενάντια στο πρήξιμο και τις σακούλες.

Αυτό που καθιστά την κρέμα ματιών το απόλυτο must-have όμως, είναι η ικανότητά της να μειώνη σταδιακά τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Συστατικά: Βούτυρο καριτέ, Βούτυρο αβοκάντο, Βούτυρο κακάο, Σταφυλέλαιο, Μελισσοκέρι, Ρετινόλη, Τοκοφερόλη.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μια επαρκή ποσότητα πρωί και βράδυ κάτω από τα μάτια.

Κρέμα Σώματος με Δαμασκηνή Τριανταφυλλιά

Θεωρείται η κλασική ποικιλία από την οποία παράγεται το ροδέλαιο με απόσταξη. Παράγει, σχεδόν ταυτόχρονα, όλα της τα τριαντάφυλλα στο τέλος της άνοιξης τα οποία έχουν ροζ χρώμα, πολλά πέταλα και είναι πολύ αρωματικά.

Κρέμα σώματος με βάση το ανθόνερο από την δαμασκηνή τριανταφυλλία (rosa damascena). Πολύ γνωστό είδος παλιάς τριανταφυλλιάς, πρόκειται για τα φημισμένα ρόδα της Δαμασκού.

Η θεραπευτική της δράση αποδεικνύει ότι εκτός της θαυμάσιας ομορφιάς το φυτό αυτό είναι και πολύτιμο για το σώμα. Η κρέμα σώματος με δαμασκηνή τριανταφυλλιά χρησιμοποιείται για το δέρμα για φλεγμονές αλλά και για εφαρμογή σε δέρματα που έχουν πρόβλημα στιγμάτων ή ακμής.

Η δαμασκηνή τριανταφυλλιά είναι τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά, είναι πλούσια σε βιταμίνη C και το άρωμα της φέρνει συναισθήματα αγάπης και ζωντάνιας γι’αυτό και το λατρεύουν όλες οι γυναίκες.

Η κρέμα σώματος είναι εμπλουτισμένη και με άλλα πολύτιμα φυτικά συστατικά τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο σώμα.

Συστατικά: Νερό, Σησαμέλαιο, Γκρέιπφρουτ, Βούτυρο καριτέ, Βούτυρο κακάο, Έλαιο αβοκάντο, Τοκοφερόλη, Ελαστίνη, Βερικοκιά, Ανθόνερο δαμασκηνή τριανταφυλλιά, Έλαιο αλόη βέρα, Μελισσοκέρι, Πανθενόλη.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε σε ολόκληρο το σώμα ή στην περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα.

  • Πόλη: Γιαννιτσά, Νομός Πέλλας
  • Οδός: Δημητρίου & Μαξίμου Παπαδοπούλου 28Α, Γιαννιτσά, 58100
  • Τηλ. Επικοινωνίας
  • 23825 00050
  • 6955174887
  • Email: [email protected]
  • Website: https://www.votanotherapeia.gr/
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement