Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Λύγισε στον αέρα μιλώντας για τους άνεργους συναδέλφους του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένας ηθοποιός με βαθιά εν συναίσθηση. Μπορεί ο ίδιος αυτή την εποχή να μην είναι άνεργος λόγω καραντίνας, ωστόσο δεν ξεχνά τους συναδέλφους του που πλήττονται.

Advertisement

Μάλιστα έχει ζητήσει για κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση η εκπομπή που τον φιλοξενεί να δίνει έναντι ένα χρηματικό ποσό στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση αναφέρεται στο θέμα, όπως έκανε και σήμερα το πρωί όπου δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκριά του.

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ και μιλώντας με τη Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε που δέχθηκαν τον όρο για να βγει στην εκπομπή. Μάλιστα είπε ότι η Αννα Φόνσου και το Σπίτι του Ηθοποιού βοηθάν πολλούς ηθοποιούς που έχουν ανάγκη και προέτρεψε τον κόσμο που τον παρακολουθεί να συνδράμει οικονομικά. Αναφερόμενος στους “παλαίμαχους του θεάτρου που κάποια στιγμή μας ταξίδεψαν” λύγισε και διέκοψε αρκετές φορές τον λόγο του, βαθιά συγκινημένος.

«Οι καλλιτέχνες είναι όμηροι αυτή τη στιγμή, βάλλονται παγκοσμίως και θεωρώ χρέος μου… να βοηθήσω. Έχω γίνει ακόμα πιο ευαίσθητος… Οι θεατρίνοι είναι οικογένεια, πρέπει να είναι μια οικογένεια. Μ’ αρέσει κι η λέξη θεατρίνος. Χρειάζεται να δίνουμε τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον. Κάποιοι άνθρωποι ήταν εδώ, ενδεχομένως σε αυτά τα στούντιο και δημιουργούσαν και αύριο μεθαύριο μπορεί να βρισκόμαστε κι εμείς στη θέση τους. Πού το ξέρεις;», συμπλήρωσε.

Advertisement

Και έκλεισε θυμίζοντας ότι και το Σωματείο Ηθοποιών με επικεφαλής τον Σπύρο Μπιμπίλα κάνει επίσης σημαντικό έργο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement